evet olabilir peki ram almadan bunun önüne geçebilirmiyimBelki de bilgisayarınızda RAM eksik
DDR 3 ve 1600 MHzddr kaç ve kaç mhz bir ram kullanıyorsunuz acaba?
Tek bir tane ram mi takılı acaba slotta?evet olabilir peki ram almadan bunun önüne geçebilirmiyim
Post automatically merged:
DDR 3 ve 1600 MHz
evet tek 1 ram 4 gbTek bir tane ram mi takılı acaba slotta?
sanmıyorum hardiskimi yeni sayılabilir 3 ayında dahabad sactor taraması yaptınız mı eğer bad sactor varsa işiniz iş
go to run and type dxdiag
take a screenshot and post it here
benim tavsiyem git bir ram al sen kanka
hiç belli olmaz denemekten zarar gelmezsanmıyorum hardiskimi yeni sayılabilir 3 ayında daha
your ram is low, upgrade your ram to 8GB and also check on task manager about the Disk Usage if your disk is also going 100% or not ??
aynı sorunu üç ay yaşadım en sonunda hard diski değiştirdim düzeldi sanırım sen de aynısını yapacaksın ben başka çözüm bulamadımSelamlar bilgisayarımda 3 4 max 5 tane program açtığımda bilgisayarım yavaşlamaya donmaya başlıyor ve bu donmalar yeniden başlatmadığımda geçmiyor bi arkadaşının tavsiyesiyle görev yöneticisinden arkada çalışan gereksiz programları kapattım ama gözüme birşey çarptı görev yöneticinde disk %100 ve kırmızı ile gösteriliyordu sorduğumdada ondandır deniliyordu bunu bir çözümü varmı ?
O sorun bendede var yardımcı olurmusunuz ama youtubede baktım düzeldi nadir bir şekilde öyle oluyor ama bende düzeldi durup dururken sonrada yeniden başladı.Selamlar bilgisayarımda 3 4 max 5 tane program açtığımda bilgisayarım yavaşlamaya donmaya başlıyor ve bu donmalar yeniden başlatmadığımda geçmiyor bi arkadaşının tavsiyesiyle görev yöneticisinden arkada çalışan gereksiz programları kapattım ama gözüme birşey çarptı görev yöneticinde disk %100 ve kırmızı ile gösteriliyordu sorduğumdada ondandır deniliyordu bunu bir çözümü varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?