31 Ara 2022 #1 bytreon B Onaylı Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee
kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee
31 Ara 2022 #2 omerpqnkman O Onaylı Üye Katılım 31 Ara 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 21 3 HİZMET YILI aynısı masaustunde olabilir yada anti vurus programında izin vermiyor olabilir veya depolama alanı yoktur hepsini kontrol etmeni tavsiye ederim
aynısı masaustunde olabilir yada anti vurus programında izin vermiyor olabilir veya depolama alanı yoktur hepsini kontrol etmeni tavsiye ederim
31 Ara 2022 #3 nohack483 N Onaylı Üye Katılım 9 Eyl 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI arama yerine "fidye yazılımına karşı koruma" yaz Denetimli klasör erişimi yazanı kapalı yap
31 Ara 2022 #4 ggokce285 G Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... virüs kormusanı kapa ondan sonra yeniden dene
bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... virüs kormusanı kapa ondan sonra yeniden dene
31 Ara 2022 #5 LeesH Onaylı Üye Katılım 17 Kas 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI büyük ihtimal kopyalamana izin vermeyen şey arka planda çalışıyor o dosyanın içinde çalışan bir program olmalı onu kapatıp tekrar dene bu şey virüs olarak da çalışabilir arka planda görev yöneticisinden bak farklı bir şey çalışıyor mu arka planda
büyük ihtimal kopyalamana izin vermeyen şey arka planda çalışıyor o dosyanın içinde çalışan bir program olmalı onu kapatıp tekrar dene bu şey virüs olarak da çalışabilir arka planda görev yöneticisinden bak farklı bir şey çalışıyor mu arka planda
31 Ara 2022 #6 zortingenshinten Z Onaylı Üye Katılım 25 Ara 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 22 3 HİZMET YILI bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... virüs koruması izin vermiyo olabilir yada depolaman yoktur
bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... virüs koruması izin vermiyo olabilir yada depolaman yoktur
31 Ara 2022 #7 babkaurt6565 B Onaylı Üye Katılım 24 Ara 2022 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 35 3 HİZMET YILI bencede virus korumada hata vardır
31 Ara 2022 #8 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI Denetim masasindan kullanici denetimini 0a cek
1 Ocak 2023 #9 YunusEmreHendek Y Onaylı Üye Katılım 31 Ara 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... bilgisayarın defendırını kapatmayı denedinmi
bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... bilgisayarın defendırını kapatmayı denedinmi
1 Ocak 2023 #10 felina bizler tanrının yetim çocuklarıyız Ultra Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 1,659 Çözümler 18 Tepki puanı 507 Ödüller 13 Yaş 26 10 HİZMET YILI belirli bir dosyada mı yoksa herşeydemi böyle yapıyor? salt okunur açık kalmış olabilir mi
4 Ocak 2023 #11 Querax Ultra Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 1,508 Çözümler 7 Tepki puanı 88 Ödüller 11 9 HİZMET YILI bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... Neyi masaüstüne kopyalayamıyorsun?
bytreon' Alıntı: kopyalamama izin vermiyoer dedigim gibi ilk defa karşılaşıyorum böyle bi sorunla internette bulamadım bu sorunu sebebi nedir sizcee Genişletmek için tıklayın ... Neyi masaüstüne kopyalayamıyorsun?
7 Mar 2023 #12 SanalBaron S Onaylı Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 27 8 HİZMET YILI Kullanıcı ilkelerini düzenlemen lazım bir de büyük ihtimal tweak programı kullanmışsındır yamisoft gibi onlar bazen bozuyor
Kullanıcı ilkelerini düzenlemen lazım bir de büyük ihtimal tweak programı kullanmışsındır yamisoft gibi onlar bazen bozuyor