Yanlis anladiniz ben kurulumu ssd ye yapicaktim zaten kurulumu yaparken bu diske kurulum yapilamaz gibi bi sorunla karsilastim kapatip baslangicindan bilgisayari onara girip sorun giderden cmd den 1 2 tane kod yazdim internetten bakarken sonrasinda yanlislikla baslangic onara tikladim ekran gitti ve bu hata geldi farkli bir hdd ye kurulum yapmayi denedim yine ayni hata geldi bu hatayi nasil kaldirabilirim acabaKurulumu sanırım yanlış yapmışsınız win10 kurarken win10 nereye kuracağınızı seçiyor oradaki herşeyi silin ssd ye kurun. kurulum bittiğinde bilgisayar açıldığında HDD yide disk yönetimden aktif hale getirebilirsiniz.
Siz kurulum yaparken sorunla karşılaşıp nasıl "baslangicindan bilgisayari onara girip sorun giderden cmd den 1 2 tane kod yazabiliyorsunuz" ? kurulum yaparken zaten hdd ve ssd bomboş oluyor. o esnada yarıdamı bıraktınız format bariz bellidir ssd ve hdd silersiniz ssd seçersiniz kurulum gerçekleşir.Yanlis anladiniz ben kurulumu ssd ye yapicaktim zaten kurulumu yaparken bu diske kurulum yapilamaz gibi bi sorunla karsilastim kapatip baslangicindan bilgisayari onara girip sorun giderden cmd den 1 2 tane kod yazdim internetten bakarken sonrasinda yanlislikla baslangic onara tikladim ekran gitti ve bu hata geldi farkli bir hdd ye kurulum yapmayi denedim yine ayni hata geldi bu hatayi nasil kaldirabilirim acaba
Ekli dosyayı görüntüle 56530burdaki baslangic onara tikladim iste yanlislikla
Kurulum yaparken bu diske kurulum yapilamaz hatasini aldim ve geri gelip kurulumun en başında cıkan bilgisayari onara girip ordan cmd kod yazdim 1 2 tane cikayim derken baslangic onarmaya da tikladim ve durum bu hale geldiSiz kurulum yaparken sorunla karşılaşıp nasıl "baslangicindan bilgisayari onara girip sorun giderden cmd den 1 2 tane kod yazabiliyorsunuz" ? kurulum yaparken zaten hdd ve ssd bomboş oluyor. o esnada yarıdamı bıraktınız format bariz bellidir ssd ve hdd silersiniz ssd seçersiniz kurulum gerçekleşir.
Onlarin olayi ne tam olarak ilk defa duyuyorumknk ssd kitlendimi veya mbr or gpt var ona dikkat et
Onlarin olayi ne tam olarak ilk defa duyuyorumknk ssd kitlendimi veya mbr or gpt var ona dikkat et
Çok hatalı işlem siz kurulumu flash usb ilemi gerçekleştirdiniz ?.Kurulum yaparken bu diske kurulum yapilamaz hatasini aldim ve geri gelip kurulumun en başında cıkan bilgisayari onara girip ordan cmd kod yazdim 1 2 tane cikayim derken baslangic onarmaya da tikladim ve durum bu hale geldi
Onlarin olayi ne tam olarak ilk defa duyuyorum
Onlarin olayi ne tam olarak ilk defa duyuyorum
EvetÇok hatalı işlem siz kurulumu flash usb ilemi gerçekleştirdiniz ?.
Üsttte yazdığım şekilde ilerleyin eminim hatayı almıcaksınız çünkü karşılaştığınız hata " kurulumu yaparken bu diske kurulum yapilamaz " bu hatayı bende almıştım sebebi ssd seçmeniz seçmeyin direkt ileriye basın.
Asıl problem o deil su an attigim windows faild to start hatasini aşamıyorumÜsttte yazdığım şekilde ilerleyin eminim hatayı almıcaksınız çünkü karşılaştığınız hata " kurulumu yaparken bu diske kurulum yapilamaz " bu hatayı bende almıştım sebebi ssd seçmeniz seçmeyin direkt ileriye basın.
Biosdan öncelik flasha verdiğiniz halde bu ekranmı çıkıyorAsıl problem o deil su an attigim windows faild to start hatasini aşamıyorum
EvetBiosdan öncelik flasha verdiğiniz halde bu ekranmı çıkıyor
Biosa bağlanmak için kullandığınız tuş f12 veya del tuşlarına bastığınızda bios giriyormu. Veya hata ekranına geldiğinizde 1-2-3 komutlarını aktifleştirdiğiniz'de hangi adımlar çıkıyor önünüze
Biosa giriyor o hata ekraninda hicbir tuş ise yaramiyorBiosa bağlanmak için kullandığınız tuş f12 veya del tuşlarına bastığınızda bios giriyormu. Veya hata ekranına geldiğinizde 1-2-3 komutlarını aktifleştirdiğiniz'de hangi adımlar çıkıyor önünüze
Bios'a girip kontrol et boot önceliği hdd veya ssd ise flasha al tekrardan kurulum gerçekleştir.Biosa giriyor o hata ekraninda hicbir tuş ise yaramiyor
Kanka flaş belleğe windows 10 ISO'su yüklemen gerek ve yükledikten sonra bilgisayara takıp windows 10 kurulumu gerçekleştirmen lazım.
Buddy flash memory, you need to install windows 10 ISO and after installing you need to install and perform windows 10 installation.
şimdi flashi sifirlayip tekrar kurdum iso olayini windowsu kurarken o disk alanini secmede bu diske kurulum yapilamiyor gelirse ne yapmam lazimBios'a girip kontrol et boot önceliği hdd veya ssd ise flasha al tekrardan kurulum gerçekleştir.
Bakın disklerin hepsini sıfırlayın daha sonra hdd gözükücek sadece yada SSD 2 sinden biri gözükmeyecek Yeni sekmesinde seçenek çıkması gerek onu aktif edin. Daha sonra SSD kurulum yapın hata vermemesi gerekiyor tıklayın ileri diyin yada tiki kaldırın o şekilde ileri diyin. yada en kötü ihtimal youtube win10 kurulumu yazın.şimdi flashi sifirlayip tekrar kurdum iso olayini windowsu kurarken o disk alanini secmede bu diske kurulum yapilamiyor gelirse ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?