Çözüldü Windows güncellemesi sonrası bilgisayar açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, dün Windows güncelleme gelmişti toplu olarak. Ben dün oynuyordum güncellemeyi yapmadan once ama oynuyordum, sonra yapayım dedim. Yaptım güncelle ve PC'yi yeniden başlat yaptım, daha sonra oldu. Güncelleme yeniden başlat yaparken PC ilk tuşuna bastığımızda yükleme ekranı geliyor ya. BIOS mu ne BIOS için del tuşuna basınız diyor hatta orada kalıyor işte. Dönme şeyinde donuyor kalıyor öyle, sonra kendine geri gelmiyor. Mecburen bilgisayar açma tuşuna basılı tutuyorum, kapatıyorum. Nasıl yapabilirim, bilgisi olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Bilgisayarınızı güvenli modda açın. Bunun için bilgisayarınızı kapatın, ardından tekrar açın ve F8 tuşuna basarak gelişmiş önyükleme seçeneklerini seçin. Güvenli modu seçin ve bilgisayarınızı açın.

Bilgisayarınızın disk bölümünü kontrol edin. Bilgisayarınızın disk bölümü bozulmuş olabilir. Disk bölümünü kontrol etmek için bilgisayarınızı kapatın, ardından tekrar açın ve F12 tuşuna basarak önyükleme seçeneklerini seçin. Bilgisayarınızı bir Windows yükleme diskinden başlatın ve disk bölümünü kontrol edin.

Sistem geri yükleme yapın. Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ardından Başlat menüsünde Sistem Geri Yükleme'yi seçin. Son işletim sistemi güncellemesi öncesine geri...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows kurulumunda sıkıntı olmuş. Unutmazsam bu akşam sana nasıl baştan kurabileceğinle ilgili güzel bi yazı yazar atarım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
windows kurulumunda sıkıntı olmuş. Unutmazsam bu akşam sana nasıl baştan kurabileceğinle ilgili güzel bi yazı yazar atarım.
Format atmayı vb biliyorum. Az once bir video izledim şuanda onu yapıyorum
Pc yi kullanıyordum güncellemeden sonra böyle oldu.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Güncelleme sırasında elektirik gitmiş olabilir, ya da güncellemenin yarım kalmasına sebep olan bir etken olduysa Windows dosyaları hasar görmüştür.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
formattan başka çare yok kanka en azından açılsa windows kurtarma ekranı gelirdi ordan eski güncellemeyi tekrar yükleyip düzeltiyor kendini ama senin windows baştan çökmüş formattan başka şansın yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Bilgisayarınızı güvenli modda açın. Bunun için bilgisayarınızı kapatın, ardından tekrar açın ve F8 tuşuna basarak gelişmiş önyükleme seçeneklerini seçin. Güvenli modu seçin ve bilgisayarınızı açın.

Bilgisayarınızın disk bölümünü kontrol edin. Bilgisayarınızın disk bölümü bozulmuş olabilir. Disk bölümünü kontrol etmek için bilgisayarınızı kapatın, ardından tekrar açın ve F12 tuşuna basarak önyükleme seçeneklerini seçin. Bilgisayarınızı bir Windows yükleme diskinden başlatın ve disk bölümünü kontrol edin.

Sistem geri yükleme yapın. Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ardından Başlat menüsünde Sistem Geri Yükleme'yi seçin. Son işletim sistemi güncellemesi öncesine geri dönebilirsiniz.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Tam olarak nereye kadar gidebiliyorsun , Bios info ekranında mı kalıyor donuyor ? Yoksa Windows başlatılma ekranında mı donuyor ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Sistem geri yükleme yapın. Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ardından Başlat menüsünde Sistem Geri Yükleme'yi seçin. Son işletim sistemi güncellemesi öncesine geri dönebilirsiniz.
eyvallah reyis oldu valla

Çözüm
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bios ayarlarından boot seçeneği UEFİ ise MBR yap MBR ise UEFİ yap.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu durumda öncelikle aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatarak sorunun geçici olarak çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

2. Güvenli Modda başlatın: Bilgisayarınızı Güvenli Modda başlatarak, güncelleme işleminin ardından bilgisayarın normal modda yeniden başlamasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, bilgisayarınızı açarken F8 tuşuna basın ve "Güvenli Mod" seçeneğini seçin.

3. Başlangıç Onarımı: Başlangıç Onarımı, bilgisayarınızın açılmaması sorunlarını çözmek için bir araçtır. Bilgisayarınızı açarken F8 tuşuna basarak "Başlangıç Onarımı" seçeneğini seçin.

4. Geri Alın: Güncelleme sonrası oluşan sorunlar için, son yüklediğiniz güncellemeleri geri alarak sorunu çözebilirsiniz. Başlat menüsünde "Güncelleme ve Güvenlik" sekmesine girin, ardından "Güncelleme Geçmişi"ni tıklayın ve "Güncelleme Geçmişini Göster" seçeneğini seçin. Buradan son yüklediğiniz güncellemeleri bulun ve "Kaldır" seçeneğini tıklayın.

5. Sistem Kurtarma: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, bilgisayarınızı bir sistem kurtarma noktasına geri yükleyebilirsiniz. Başlat menüsünden "Sistem Kurtarma" seçeneğini aratın, ardından "Sistem Kurtarma" penceresini açın ve istediğiniz bir kurtarma noktasını seçin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, bilgisayarınızın donanımında bir sorun olabilir ve bir teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...