Seçkin Üye
Mutlaka bir yolu olmalı?Format atmadan başka türlü Windows 7'ye çeviremezsin.
Arkadaşım yok ki sana yok yazıyorum olsa niye yazmayayım. Windows 7 yi istersen 10'un yanına kurabilirsin fakat senin dediğinin tek yolu format.Mutlaka bir yolu olmalı?
Post automatically merged:
Arkadaşlar bu arada Windows 10 Kurulumunu korsan olarak yaptım. Buna göre cevaplarsanız iyi olur
Programı kurdum, yerleştirmedim kast ettiğini bende biliyorum.Kardeşim program ekle veya kaldırdan windows 10u silmeye mi çalıştın? ciddi olarak hani
Konuyu okusanwındows 7 ındır kur bitti
Korsan Windows kullanma diyip KMSPico indir demenFormat atacaksın mecbur. Ya da internetten Win 7 transformation pack kur ve görselliğiyle idare et.
Format istemiyorum diyorsan bilgisayara kmspico indirip win 10'u fulle bari. Korsan win kullanma.
Ben kullanma dedim ya bak kullanmıyor şuanKorsan Windows kullanma diyip KMSPico indir demen
Sanırım ya okuma yazman yok ya da yazdığını anlayamıyorsun. Bilgisayara KMSPico indir fulle diyorsun ve sonraki cümlende Korsan Windows kullanma diyorsun. Format istemekle KMSPico kullanmanın ne alakası var?Format atacaksın mecbur. Ya da internetten Win 7 transformation pack kur ve görselliğiyle idare et.
Format istemiyorum diyorsan bilgisayara kmspico indirip win 10'u fulle bari. Korsan win kullanma.
Birader, orada demek istediğim madem format istemiyorsun bari kmspico indir win10'u öyle kullan. Niye bu kadar kurcalıyorsun ?Sanırım ya okuma yazman yok ya da yazdığını anlayamıyorsun. Bilgisayara KMSPico indir fulle diyorsun ve sonraki cümlende Korsan Windows kullanma diyorsun. Format istemekle KMSPico kullanmanın ne alakası var?
ğardaş windowğs 10ğ bedavağ ve kmpiço orjinalleştiriyor buna kimse birşey diyemez kaynak kodlarına baktım orrjinal key yüklüyor.Format atacaksın mecbur. Ya da internetten Win 7 transformation pack kur ve görselliğiyle idare et.
Üsteleyen ben değil sensin yalnız. Çünki bir dediğin cümle diğerini tutmuyor. Bir fulle diyorsun sonra korsan kullanma diyorsun ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Neyse konuyu uzatmanın anlamı yok. Blok listeme bir troll daha girmiş oldu.Birader, orada demek istediğim madem format istemiyorsun bari kmspico indir win10'u öyle kullan. Niye bu kadar kurcalıyorsun ?
Sen şaka mısın la djaıfpodsjfısofjdogj Adam windows'um etkin değil demiyor mu ? Gel de bunun gibi sakatlara anlat işte. .dÜsteleyen ben değil sensin yalnız. Çünki bir dediğin cümle diğerini tutmuyor. Bir fulle diyorsun sonra korsan kullanma diyorsun ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Neyse konuyu uzatmanın anlamı yok. Blok listeme bir troll daha girmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?