Uzman Üye
Crâck kullanmayın kötüdürBen sana şöyle söyliyim yani bendede windows konusuna gelirsek windows cracklı en çok performans düşüren şey bence o Yani windows crackli olunca altta sürekli bir crackleme işlemi sürüyor dostum yani windowsun ücretsiz halini deneme sürümüm kursak daha iyi aslında benim performans artışı için tavsiyem program değilde windowsun ta kendisidir
cmd yardımı ile yaptıgın cr4ck işlem microsoftun serverı yerine adamların serverına baglanıyor lisanslanmıs gibi gozukuyor ne kadar güvenilir orası size kalmış. 20-25 tl arası lisanslar satılıyor onları 1 kerelik almak bana göre daha mantıklıHer crackk performans düşürmez. Arkaplanda çalışan çöp lisans engelleyiciler yerine cmd yardimi ile cracklemenizi öneririm.
Micrsoft harici servere bağlansa güncelleme almaz kardeşimcmd yardımı ile yaptıgın cr4ck işlem microsoftun serverı yerine adamların serverına baglanıyor lisanslanmıs gibi gozukuyor ne kadar güvenilir orası size kalmış. 20-25 tl arası lisanslar satılıyor onları 1 kerelik almak bana göre daha mantıklı
kms activation method yazıp araştır az kankaMicrsoft harici servere bağlansa güncelleme almaz kardeşim
Kms ile yap demedim bendekms activation method yazıp araştır az kanka
Daha iyi alternatifi yok galiba onun mecbur bırakıyor kerataDriverbooster olmazsa olmaz format sonrası gerekli tüm driverleri otomatik yüklemektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?