Öyle bir ayar yok daha önce baktım.kanka başlangıç ayarlarına baktın mı ? bi oraya bak belki bulursun
Hangi hizmeti kapattınız?kaldırılmıyor hizmetlerden bulup da devre dışı bıraksan da kalıyor orası yani en azından edindiğim bilgilere göre kendim de denedim devre dışı bırakıp fakat değişen bir şey olmadı
Dostum orası kaldırılmıyor diye biliyorum?
kaldırılmıyor
bildiğim kadarıyla kaldırılmıyor
Maalesef kaldıramazsın dostum.
onu yok edemesin sanırım
onu yok edemesin sanırım
kaldırılmıyor hizmetlerden bulup da devre dışı bıraksan da kalıyor orası yani en azından edindiğim bilgilere göre kendim de denedim devre dışı bırakıp fakat değişen bir şey olmadı
kaldırılmıyor olması lazım
Bir kaç arkadaşımda windows server 2012 kullanıyor ama onlarda o imleç yokMaalesef o imleç orada kalıyor kalkma durumu yok
Arkadaşlarınla kullandığınız server sürümleri ve kurumları aynı demi ekstradan bir ayarları olmadıklarına emin misinBir kaç arkadaşımda windows server 2012 kullanıyor ama onlarda o imleç yok
Evet R2 standart aynı sürüm kurum derken nasıl yani?Arkadaşlarınla kullandığınız server sürümleri ve kurumları aynı demi ekstradan bir ayarları olmadıklarına emin misin
o arkadaşlarına bi sor nasıl yapmışlar bende merak etimBir kaç arkadaşımda windows server 2012 kullanıyor ama onlarda o imleç yok
Sorumuştum yüklediğimde yok demiştio arkadaşlarına bi sor nasıl yapmışlar bende merak etim
Birebir kurdunuz arkadaşlarınızla ama sizde çıktı garip ekstra bir şeyde yapmadılarsa bilmiyorum maalesefEvet R2 standart aynı sürüm kurum derken nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?