omertrans505
Efsane Üye
Sana dedim güvenli modu açmak icin f8 açılmıyor. Her Bios menü Windows seçeneği yokk.Dostum sistem geri yükleme var eğer ki o da olmazsa bios menü den güvenli başlat öncelikle öyle bak
Kardeşim işin zor o vakit,hiç bir yönden etki etmiyorsa bilgisayarcılar ne yapar eder halleder,bilgisayarcılar açık geneliSana dedim güvenli modu açmak icin f8 açılmıyor. Her Bios menü Windows seçeneği yokk.
Aynen inşallah çözümü yolları bulunur... Yorumlar gelen bekliyorumKardeşim işin zor o vakit,hiç bir yönden etki etmiyorsa bilgisayarcılar ne yapar eder halleder,bilgisayarcılar açık geneli
Yanimda Küçük çocuk değil. WhatsAppta mesajilar gelen Windows ilgili sorunu var. Çocuk virüs bahsetmedi.knk pc ye birden mi oldu yoksa virus lu olu için fln mı
Çocuk virüs diye demedi. Virüs olabilir. Çocuk yanında değilim. Uzaktan.virüsten mi oldu kardeş
Okumamışsin sanıyorum Format atmak için elimizde USB yokreis işletim sistemini bozmuş olamlı format at
Aynen, çözüm yolları varsa ozmn yorum gelen bekliyorum.sistem geri yükleme yapamıyorsan bios menüsünden güvenli başlat gibi seçenekleri dene en olmadı bios dan usb ile windows u bidaha yükle derdim ama elimizde usb yok demişsin bu yüzden bunlar olmazsa pek yapıcak bişey yok şu coronavirüsünün bitmesini bekliceksin malesef
Seçeneği yok, yine hallederim.bios ayarlarından güvenli baslatmayı denedin mi yada senin anakartın biosda o seçenek varmı
Daha çözümü yorum gelmedi. Lütfen gereksiz yorum atmayın.Çözümünü bulabildin mi kardeşim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?