anladım teşekkürler şeyi merak etmiştim şimdi 21H2 kullanıyorum ya düşürrsem bi hata sıkıntı alırmıyım diye tereddütte kaldımBütün hileler neredeyse 1909 destekliyor artısı bu olur, Güncellemeleri kaldırarak sürüm düşürebilirsin yada toolları mevcuttu internetden bulabilirsin
Eğer sistemi güncellemeler ile yukarı çektiyse yapabilir. Sistemin kurulu geldiği versiyondan aşağı düşüremiyorsun.Bütün hileler neredeyse 1909 destekliyor artısı bu olur, Güncellemeleri kaldırarak sürüm düşürebilirsin yada toolları mevcuttu internetden bulabilirsin
güncelleme ile oldu sanırım onu nerden anlıcam ?Her win sürümünün kendine has iyileştirmeleri var, sürümünü normal bir şekilde düşüremezsin düşürmek istediğin versiyona formatlayabilirsin. Win10 sitesinde sürümlerin iso. dosyaları mevcut. Ara sürüm veya orada olmayan bir sürüm için de bir kaç güvenilir uygulama var onların aracılığı ile indirebilirsin.
Bazı sürümler diğerlerine göre daha tercih edilir. Örneğin 1600 ile 20H2 arasında bir çok özellik farkı var fakat kullanmıyorsan özelliklerin gelmediği bir sürümde kalmak senin için daha iyi olacaktır.
Post automatically merged:
Eğer sistemi güncellemeler ile yukarı çektiyse yapabilir. Sistemin kurulu geldiği versiyondan aşağı düşüremiyorsun.
valla kanka en sonunda öyle olcak tüm hileler hata veriyor bende1909 geç, valla geçince tüm dertlerden kurtuluyorsun gişbi bişi
Güncelleme geçmişine göz at sürüm değişimleri olacaktır.güncelleme ile oldu sanırım onu nerden anlıcam ?
valla kanka en sonunda öyle olcak tüm hileler hata veriyor bende
Guncellemelerin listesine bak her surumun fatkli kodu oluyor yada direk format atgüncelleme ile oldu sanırım onu nerden anlıcam ?
valla kanka en sonunda öyle olcak tüm hileler hata veriyor bende
kurucam kanka kurmadan önce artı eksisi varmı diye merak ettim kurduktan sonra pişman olmiyim diyekanka sen direkt 1909 kursana niye uğraşıyon ki?
Format atarsam tüm herşeyim silincek dimi ?Guncellemelerin listesine bak her surumun fatkli kodu oluyor yada direk format at
yeni gelen özelliklerden mahrum mu kalıcam şimdikanka güncelleme alamican o akdar ama gereksiz zaten güncelleme bosver win 7 gibi ama daha kalitelisi
haa o zaman iyiDiskini bölüp gitmesini istemediğin şeyleri oraya atabilirsin. Windows format seçeneklerinde de sadece sistemin formatlanması için bir seçenek var zaten
kanka cortana kapalı zaten gereksiz bişey bence deTavsiyem cortana olmayan rahat huzurlu bir sürüme geçmen
bende şimdi win11 var ekran yine w11 gibi mi kalcak yoksa 1909 sürümünün ekranına mı geçicez o nasıl olcak ?kanka ben ugrasmak istemiyorum artık diyosan git 1909 yükle ama yük güncelemme alacam diyorsan sen b ilrisin
evet herşey gidecekkurucam kanka kurmadan önce artı eksisi varmı diye merak ettim kurduktan sonra pişman olmiyim diye
Format atarsam tüm herşeyim silincek dimi ?
Ben güncellemeleri durdurmayı unuttum formattan sonra ne yazık ki karşılaştık yine cortana ilekanka cortana kapalı zaten gereksiz bişey bence de
ohoo warzone yükle 100 den fazla gb gta 5 yükle 100 gb dayı yorar beni bu yaevet herşey gidecek
1909 win10 kanka her sey degisicekkanka cortana kapalı zaten gereksiz bişey bence de
bende şimdi win11 var ekran yine w11 gibi mi kalcak yoksa 1909 sürümünün ekranına mı geçicez o nasıl olcak ?
Hepsini diski bölüp oraya at sorun kalmaz zaten Ben 1904 kullanıyorum.ohoo warzone yükle 100 den fazla gb gta 5 yükle 100 gb dayı yorar beni bu ya
Format atarsan her şey gider fakat oradaki diskleri seçebiliyorsun sadece windowsun olduğu diski vs.kurucam kanka kurmadan önce artı eksisi varmı diye merak ettim kurduktan sonra pişman olmiyim diye
Format atarsam tüm herşeyim silincek dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?