geforce experience güncelleme çalışınca bu güncelleme bu windows sürümüyle uygun değil diyorFormat atarsan geçmez , üzerinden 15 gün geçmediyse geri döndürebiliyorsun . İnternette videoları var . Onun dışında 1809 geçiyormuş gibi 20h2 ye geçirebilirsin. Ama sana şunu söyleyeyim , driveri güncelleyememe sebebinin windows sürümü oldugunu düşünmüyorum. İyi forumlar.
Anladım. Dediğim gibi formatla düzelmiyor ben format atmışımdır 3-4 kez 1809 a geçirdiğimden beri . Windows dosyalarına bakarsan orada Windows.old klosörü varsa geri döndürebilirsin demektir . Yoksa iso dosyasıyla atman gerekiyor .geforce experience güncelleme çalışınca bu güncelleme bu windows sürümüyle uygun değil diyor
yaklaşık 1 aydır 1809 sürümünde 1809 a nasıl geçirdiysem 20h2 yedemi aynı şekilde geçircemAnladım. Dediğim gibi formatla düzelmiyor ben format atmışımdır 3-4 kez 1809 a geçirdiğimden beri . Windows dosyalarına bakarsan orada Windows.old klosörü varsa geri döndürebilirsin demektir . Yoksa iso dosyasıyla atman gerekiyor .
Evet 1809 a geçirirmiş gibi geçirmen gerekiyor.yaklaşık 1 aydır 1809 sürümünde 1809 a nasıl geçirdiysem 20h2 yedemi aynı şekilde geçircem
anladım sağol peki bu windows.old dediğin yer neresi bi bakmak istiyorumEvet 1809 a geçirirmiş gibi geçirmen gerekiyor.
Bu videoyu izliyerek kurulum usb si oluşturabilirsin
tamam sağol ben bu geforce experiencede güncellemesem sıkıntı cıkarmı pc için cıkmaz diye düşüniyomDüzelir herhalde.
Dene bence
ekran kartı nvidia ise desteklemiyor bunu wolftü hilesini denemek için eski bilgisayarımda denemiştimFormat atarsan geçmez , üzerinden 15 gün geçmediyse geri döndürebiliyorsun . İnternette videoları var . Onun dışında 1809 geçiyormuş gibi 20h2 ye geçirebilirsin. Ama sana şunu söyleyeyim , driveri güncelleyememe sebebinin windows sürümü oldugunu düşünmüyorum. İyi forumlar.
ekran kartım nvidia şimdi format atsam bile güncelleyemicekmiyim ?ekran kartı nvidia ise desteklemiyor bunu wolftü hilesini denemek için eski bilgisayarımda denemiştim
tamam sağol ben güncelleme yerinde 2004 e kadar gözikiyodu ondan dolayı o olmaz zannettimde öyle oluyosa iyiWindows'u güncelle güzel kardeşim. Bunlar nasıl yorumlar arkadaşlar. Windowsu 1809 sürümünden 20H2'ye kadar güncelleme at. Güncelleme yerinde isteğe bağlı güncellemeler olacak onları da yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?