Selam arkadaşlar ben Windows sürümü nasıl değiştirebilirim benimki Windows 10 20H2 CD siz veya USB'siz değiştirilir mi YouTube'da bu konu hakkında bir şey varsa atar mısınız oradan bakarakta yapabilirim.
Dostum bildiğim kadarıyla şöyle yapılabiliyor eğerki bundan önceki sürümü istiyorsan bir önceki sürüme döndürebiliyorsun eğerki farklı istediğin bir sürüm var ise onu internetten indirip cd-flash atıp format atman gerekiyor
USB'siz olmaz format atman gerekiyor onun içinde bir tane Windows 10 1909 ISO dosyası bulman lazım internetten bulup indiriceksin sonra flashı PC'ye tak Rufus'u indir yukarıda seç olur oradan Windows 1909 ISO'yu seç başlat de o ayarları yapar sonra bilgisayarı USB'den çalıştır sonra Windows kurulumu yani.
Format atmalısın.
Formata başlamadan önce:
1-)hangi Windows sürümü ve hangi versiyonunu indireceksen onun İso dosyasını bulmak
2-onu rufus adlı programla boot etmek
Sonra format atmak.
Eğer ki yapamazsan özelden ulaş detaylı yardımcı olayım.
Formatsız seçenek var mı diye sormuş herkes format at demiş. Yorum olsun diye yorum atıyorsunuz
Öncelikle sürüm düşürme işlemi yapabilirsin. Youtube'da bunun hakkında video var istersen inceleyebilirsin. Ben denedim fakat çalışmadı. Eğer daha önce windows update atmış isen sana eski sürüme dönmen için bir seçenek sunuyor. Eğer oda olmaz ise tek çare format.
Knk ayarlara git güncelleştirme var odds gir eski sürümlere dön var eğer yedeklediysen önceden dönebiliyon eğer yapmadıysan format benim bildiğim tek çare