16 Nis 2017 #21 İncore İ Onaylı Üye Katılım 29 Haz 2015 Mesajlar 80 Tepki puanı 2 Ödüller 9 Yaş 36 10 HİZMET YILI Windows "XP" işletim sistemine desteği kesti.
16 Nis 2017 #22 husooo H Onaylı Üye Katılım 30 Ara 2015 Mesajlar 99 Tepki puanı 4 10 HİZMET YILI 7 kullan en iyisi
16 Nis 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #23 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI DelPhoİ' Alıntı: CrawLTC' Alıntı: Arkadaslar Bazılarınız Xp De Dword Çalısmaz Demıssınız Benım Dword KULLANDIGIMI kIM soyledı Genişletmek için tıklayın ... Kulanmıyorsan burada ne duruon la wqewq Genişletmek için tıklayın ... Bu FORUM dWORDDAN ıBARET dEIL QweA:SdasAS Forumu Sevıyorum wolftü Oynamadıgım Icın FORUMDA Takılıyorum
DelPhoİ' Alıntı: CrawLTC' Alıntı: Arkadaslar Bazılarınız Xp De Dword Çalısmaz Demıssınız Benım Dword KULLANDIGIMI kIM soyledı Genişletmek için tıklayın ... Kulanmıyorsan burada ne duruon la wqewq Genişletmek için tıklayın ... Bu FORUM dWORDDAN ıBARET dEIL QweA:SdasAS Forumu Sevıyorum wolftü Oynamadıgım Icın FORUMDA Takılıyorum
16 Nis 2017 #24 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI CrawLTC' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: Kulanmıyorsan burada ne duruon la wqewq Genişletmek için tıklayın ... Bu FORUM dWORDDAN ıBARET dEIL QweA:SdasAS Forumu Sevıyorum Wolftü Oynamadıgım Icın FORUMDA Takılıyorum Genişletmek için tıklayın ... pekiüü wewqe
CrawLTC' Alıntı: DelPhoİ' Alıntı: Kulanmıyorsan burada ne duruon la wqewq Genişletmek için tıklayın ... Bu FORUM dWORDDAN ıBARET dEIL QweA:SdasAS Forumu Sevıyorum Wolftü Oynamadıgım Icın FORUMDA Takılıyorum Genişletmek için tıklayın ... pekiüü wewqe