Windows yazılım koruması platformu hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
İşletim sistemim windows 10 pro 64 bit görev yöneticisini açtığımda windows yazılım koruması platformu hizmeti diye bir şey var çok fazla cpu ve bellek kullanıyor bunu kayıt defteri düzenleyicisinden değerini kapalı konuma getirdiğimde windows anahtarım iptal oluyor sürekli etkinleştirme geliyor bunun bir çözümüni bilen yardımcı olabilecek varmıdır ?

Ayrıcı işlemci ryzen 3 2200g apu baya bir zorlanıyor

I love Allah
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
do you have SSD or Not ?
Since you don't have SSD You must buy oneThen install a copy on it

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
İşletim sistemim windows 10 pro 64 bit görev yöneticisini açtığımda windows yazılım koruması platformu hizmeti diye bir şey var çok fazla cpu ve bellek kullanıyor bunu kayıt defteri düzenleyicisinden değerini kapalı konuma getirdiğimde windows anahtarım iptal oluyor sürekli etkinleştirme geliyor bunun bir çözümüni bilen yardımcı olabilecek varmıdır ?

Ayrıcı işlemci ryzen 3 2200g apu baya bir zorlanıyor
@kingangel

Çözüm

1- Windows sisteminizin Cracklenmiş olması bu sorunu yaşamanıza sebebiyet veriyordur.
2- Windows sisteminizin serialini orjinali ile değiştiriniz.
3- Bu sorun genelde windows sürümünde yaşanıyor.
4- Windows 10 sistemini tercih ederken orjinal serial ile aktifleştiriniz.

Son düzenleme:
I love Allah
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows sisteminizin serialini orjinali ile değiştirin. Windows sisteminizin Cracklenmiş olması bu sorunu yaşamanıza sebebiyet veriyor. Bu sorun genelde windows sürümünde yaşanıyor.
I told him to install a new version other than the one he has and on SSD M.2

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
@kingangel

Çözüm

1- Windows sisteminizin Cracklenmiş olması bu sorunu yaşamanıza sebebiyet veriyordur.
2- Windows sisteminizin serialini orjinali ile değiştiriniz.
3- Bu sorun genelde windows sürümünde yaşanıyor.
4- Windows 10 sistemini tercih ederken orjinal serial ile aktifleştiriniz.
Bunu zaten orjinal sürümde çalıştırıyor kapatıyorum tekrar açılıyor çok fazla cpu yemeye başladı arkada

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bunu zaten orjinal sürümde çalıştırıyor kapatıyorum tekrar açılıyor çok fazla cpu yemeye başladı arkada
bu yöntemi deneyiniz

1- Denetim masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yönetimsel Araçlar >> Görev Zamanlayıcısını açalım

2- Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi >> Microsoft / Windows >> SoftwareProtectionPlatform’e gelelim

3- SvcRestartTask << bu göreve sağ tıklayıp devre dışı bırakınız ve tekrar kontrol ediniz.

4-Sorun halen devam ediyorsa SvcRestartTask sil diyip tekrar deneyiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bu yöntemi deneyiniz

1- Denetim masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yönetimsel Araçlar >> Görev Zamanlayıcısını açalım

2- Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi >> Microsoft / Windows >> SoftwareProtectionPlatform’e gelelim

3- SvcRestartTask << bu göreve sağ tıklayıp devre dışı bırakınız ve tekrar kontrol ediniz.

4-Sorun halen devam ediyorsa SvcRestartTask sil diyip tekrar deneyiniz.
İlk uygulama olarak bunu yaptım pc reset atınca tekrar açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...