- Yasaklandı
-
sen ne diyon dostum ya ben ne yazdım sen nediyosun ne olmuyoru ne tamiriHafızan falan doluysa o yüzden olmuyo olabilir yada işlemcinde sıkıntı var git internetten bak yada tamirciye götür
hocam şuan windows 10 indiriliyor diyor ilerleme durumu%75 yüklendikten sonramı seçeceğim ? birde benim için d diski önemli c diski sıfırlansada windows 10 da benim d diskini kullanmam gerek mümkünmü ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Resmi Microsoft tarafında geliştirilen Windows 10 yükseltici program yayınlandı. format atmayı gerekmiyor win10 yükseltilir. "Kişisel dosyaları ve uygulamaları koru" seçip yükselttikten sonra eski Win7 işletim sistem C:/Windows.old/ klasörü içinde taşınacak. (herşey dahil) istediği zaman Win7 döneceksen Windows.old silmeyin
pardon sabah sabah ben yükselmiyo sandım olur veri falan gider korkmasen ne diyon dostum ya ben ne yazdım sen nediyosun ne olmuyoru ne tamiri
hocam şuan windows 10 indiriliyor diyor ilerleme durumu%75 yüklendikten sonramı seçeceğim ? birde benim için d diski önemli c diski sıfırlansada windows 10 da benim d diskini kullanmam gerek mümkünmü ?
Mümkün eski hali nasılsa öyle devam etcek c.d falan drcak sadece 0lancak pc okadarsen ne diyon dostum ya ben ne yazdım sen nediyosun ne olmuyoru ne tamiri
hocam şuan windows 10 indiriliyor diyor ilerleme durumu%75 yüklendikten sonramı seçeceğim ? birde benim için d diski önemli c diski sıfırlansada windows 10 da benim d diskini kullanmam gerek mümkünmü ?
the problem is solvedBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
The Windows 10 booster program developed by the official Microsoft has been released. No need to format win10 is upgraded. " Protect your personal files and applications" After upgrading old Win7 operating systems, select the C: folder will be moved in /Windows.old/. (all inclusive) Do not delete Windows.old if you will return Win7 at any time
her c:sen ne diyon dostum ya ben ne yazdım sen nediyosun ne olmuyoru ne tamiri
kullanamazmıyım yani d diskini ?her c:
d: istiyorsan format gerek ama dual boot çıkar
Dediğimi okumadın galiba Bilgisayar Son Nesil.Önce sistem özelliklerini paylaşır mısın dostum. Belki de bu bir işarettir. Sistemin yetersiz gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?