14 Eki 2023 #1 cruel2 Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2023 Mesajlar 68 Tepki puanı 4 Ödüller 3 3 HİZMET YILI windowsu yeni kurdum sürümü 22h2 oyuna inject edince space ve glow çalışıyor ama geride kalan hiçbir şey gözükmüyor ve çalışmıyor nasıl düzeltebilirim !? ayrıca script menüsüne de giremiyorum shifte bassam bile
windowsu yeni kurdum sürümü 22h2 oyuna inject edince space ve glow çalışıyor ama geride kalan hiçbir şey gözükmüyor ve çalışmıyor nasıl düzeltebilirim !? ayrıca script menüsüne de giremiyorum shifte bassam bile
Çözüm k0vacs 14 Eki 2023 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
14 Eki 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
14 Eki 2023 Konuyu başlatan #3 cruel2 Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2023 Mesajlar 68 Tepki puanı 4 Ödüller 3 3 HİZMET YILI kaanbby' Alıntı: 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım ve oldu da şey ben bunu nasıl eski haline getirebilirim şimdi öyleyken ayrı zevkliymiş de şimdi pişmanım Oyla 0 Olumsuz oyla
kaanbby' Alıntı: 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu kapatınız. 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım ve oldu da şey ben bunu nasıl eski haline getirebilirim şimdi öyleyken ayrı zevkliymiş de şimdi pişmanım
14 Eki 2023 #4 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Getiremezsin muhtemelen, redistleri kaldırıp bir dene istersen. Sorunun çözüldüğüne sevindim, kilit. Oyla 0 Olumsuz oyla