ben tam hatırlamıyorum ya 40 ya da 45 tl ye aldım sorunsuz kullanıyorum şu anOyle bişey yok para verip key alanlar isyan çıkartır o zaman
Update alırken sıkıntı çıkarıyor mu ?Valla adamlar yıllarca win10'a geçsin diye herkese imkan sundu emin değilim 7'den geçişe ama 8 veya 8,5 kullananlar beleşe geçti bilmiyorum tekrar vereceklerini. En olmadı çözüm basit yani win10 kur, kmspico programı ile free aktive et devam
3 senedir kullanıyorum 1 defa belki format attım yine program ile aktif ettim devam herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Update alırken sıkıntı çıkarıyor mu ?
ama şöyle bir sorun var. ben yaptım bi kere diğer pc ye. yine de etkinleştir hatası aldım sonraHmm faydalıymış o zaman bn gittim mal gibi lisans aldm 2 yıl önce de. Para verdikten sonra böyle programı görmek üzdü
Sende mi aynı ***** programnı kullandn ?ama şöyle bir sorun var. ben yaptım bi kere diğer pc ye. yine de etkinleştir hatası aldım sonra
bedava olmazda ucuza dolaşıyor internetteÖyle birşey yok kusura bakmada adamlar enayimi orjinal key'i bedavaya versin?
evet km kullanmıştım ama yarın alacam bi lisans daha ucuza bulupSende mi aynı ***** programnı kullandn ?
Windowsu etkinleştirin yazmıyor mu sende peki caner de aynı prpgramı kullanmış ?bak isetrsen sana preminyum windwos 7 den 10 kadar aktif eden bir program verem istersen win 10 olunca aç lisansı yükle de ve sınırsız premiyum key olarak pc den oluyor bende öğle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?