wındows7 ultımate 64bıt pubg mobile emilatör,oyun başlamadan oyundan atma sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
selamunaleykum arkadaşalar,ben wındows10 pro kullanıyordum ,pubg çok kasma sorunu ile karşılaşınca wındows 7 geri format attırdım,şuanki sorun ise,oyuna giriş yaptıktan sonra oyun yükleniyor ama altta siyah bir çizgi çıkıyor ve otomatik olarak oyun motoruna geri atıyor,oyun motorundaki ayarlardan akıllı mod dahil bütün seçenekleri tek tek deneyim emilatörü yeniden başlattım ama

yine aynı sorunla karşılaştım,windows7 ultimate 64bıt kullanıyorum i3 core 4 çekirdek 8gb ram 1920 1080 monitör kullanıyorum,lütfen acil yardım edermisiniz!!!

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekran kartını güncelle büyük ihtimalle sorun çözülür. Eğer çözülmez ise GL Tools programını yükleyerek sorunu çözebilirsin. GL Tools işlemlerini yani indirdikten sonra ki adımlarını interneti kapatarak dene yoksa hata alırsın. İyi forumlar

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ekran kartını güncelle büyük ihtimalle sorun çözülür. Eğer çözülmez ise GL Tools programını yükleyerek sorunu çözebilirsin. GL Tools işlemlerini yani indirdikten sonra ki adımlarını interneti kapatarak dene yoksa hata alırsın. İyi forumlar
hallettim, çok teşekkürederim ilginiz için:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...