Arkadaşlar Windows7 kuracağım PC çöktü fare klavye normelde çalışıyor ama format atarken hiç bi hareket yok klavyede farede çalışmıyor ve formata başlayamıyorum biostadır diye sorun biosu falanda sıfırladım ama cözemedim fotografda göründüğü gibi kalıyor ve formatı başlatamıyorum
ana kartınızda usb 2.0 varsa ona takın yeni nesil ana kart kullanıyorsanız onlardaki usb 3.0 oluyor windows 7 de normalde usb 3.0 driveri bulunmuyor içine win7 3.0 driveri entegre edilmiş win 7 indirip sorun çözüle bilir durumunuz bundansa
Yeni nesil anakartlar da windows 7 kurulum, bios ta otomatik olarak izin verme seçeneğiyle geliyor.Bende 1 sene sonra farketmiştim.Bios'u iyice incele.
ah ozan ah konuyu dikkatli okusana ya klavyede farede çalışmıyor demiş adam hardiski başka bir bilgisayara takıp orada format atmayı dene bilgisayarındaki bazı şeyler çökmeden dolayı devre dışı olmuş olabilir
ah ozan ah konuyu dikkatli okusana ya klavyede farede çalışmıyor demiş adam hardiski başka bir bilgisayara takıp orada format atmayı dene bilgisayarındaki bazı şeyler çökmeden dolayı devre dışı olmuş olabilir