bilgisayara format atacam kurulum yaptıktan sonra hiçbirşey yapmadan otomatik yüklenmesini istiyorum driverların ve programlarınknk tam olarak anlamdım sıfırlamak için mi flash hazırladın ?
powershellde uzantı var ama ben driver reg uzantı gibi dosyaların yüklenmesini istiyorumkanka bitane site vardı da ismini hatırlamıyom ordan istediğin şeyler seçimyodun tek kurulumla hepsi yükleniyodu
kanka hiç eline sürme o programı bi keresinde lan driveri o programda güncellemişti bilgisayar sürekli dns çakışma hatası veriyordu lanet uygulamaknk driver booster kullan
valla hic kullanmadımda herkes bunu öneriyokanka hiç eline sürme o programı bi keresinde lan driveri o programda güncellemişti bilgisayar sürekli dns çakışma hatası veriyordu lanet uygulama
Windows 10 ve 11 zaten otomatik olarak kurulması gereken her driveri kuruyor. Senin tek yapman geren experience gibi 1 2 program kurman. Ekran kartının fan programını ya da kulaklığının driverini kurmak. Zaten her türlü kulaklık o bu çalışır. Ekstra ayar için kurman lazım. Sana kalan sadece 3 4 program oluyor rahatça format atabilirsin.bilgisayara format atacam kurulum yaptıktan sonra hiçbirşey yapmadan otomatik yüklenmesini istiyorum driverların ve programların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?