ÜzgünBirey' Alıntı:Baba bilgisayarın iyi win 8 veya 10 kullan
yoo sıkıntı yapmaz win 8 iyidir ondan söyledim hız istersen onunla uçabilirsinÖmerBaba20' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:Baba bilgisayarın iyi win 8 veya 10 kullan
Win 7 Nasıl Sıkıntı Yapar ?
Win 8 driver eksikliği yapıyor bende win 10 bi dünya şey var arkada boşa ram yiyor ne yapacağımı şaşırdımÜzgünBirey' Alıntı:yoo sıkıntı yapmaz win 8 iyidir ondan söyledim hız istersen onunla uçabilirsinÖmerBaba20' Alıntı:Win 7 Nasıl Sıkıntı Yapar ?
ÖmerBaba20' Alıntı:Win 8 driver eksikliği yapıyor bende win 10 bi dünya şey var arkada boşa ram yiyor ne yapacağımı şaşırdımÜzgünBirey' Alıntı:yoo sıkıntı yapmaz win 8 iyidir ondan söyledim hız istersen onunla uçabilirsin
ÜzgünBirey' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:Win 8 driver eksikliği yapıyor bende win 10 bi dünya şey var arkada boşa ram yiyor ne yapacağımı şaşırdım
nasıl ram yiyor diyor windows defender yiyor onuda kalıcı kapat bşaka anti virüs yükle sıkıntı olmaz
YTEragonWTF' Alıntı:Windows 7 Ultimate Tavsiyem!!
ÖmerBaba20' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:Windows 7 Ultimate Tavsiyem!!
yorumun icin saol ama bir driver skıntısı olurmu ?
YTEragonWTF' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:yorumun icin saol ama bir driver skıntısı olurmu ?
Yo Hayır Sıkıntı Olmaz Bu Arada x64 Bit Olsun.
ÖmerBaba20' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:Yo Hayır Sıkıntı Olmaz Bu Arada x64 Bit Olsun.
x64 Bit Uefili Yapmaya Niyetim Var Formatlayacam İnşallah bir sıkıntı olmaz.
YTEragonWTF' Alıntı:ÖmerBaba20' Alıntı:x64 Bit Uefili Yapmaya Niyetim Var Formatlayacam İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Tamam Kardeşim Ben Windows 10 Windows 8 Kullandım Hatası Sıkıntısı vs. Yani Sıkıntılı İşlemciler Ama Windows 7'den Hiç Şikayet Etmedim Sadece 32 Bit'e Sıkıntı Var Azcık 64 Bit Sıkıntısız.
ÖmerBaba20' Alıntı:YTEragonWTF' Alıntı:Tamam Kardeşim Ben Windows 10 Windows 8 Kullandım Hatası Sıkıntısı vs. Yani Sıkıntılı İşlemciler Ama Windows 7'den Hiç Şikayet Etmedim Sadece 32 Bit'e Sıkıntı Var Azcık 64 Bit Sıkıntısız.
Eyvallah Kardeşim :Yorumun Ve Önerin İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?