Çözüldü WindSharp açılıyor ses geliyor ama çalışmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
İnternetten izleyerek yükledim kurdum herşeyi aynı yapıyorum programı açıp oyunu giriyorum ses vs. herşey çıkıyor ama hile cmd'sinde şöyle bi yazı yazıyor'' Failed to inject Wrapper, error : 0x0000007e
DX9 Mode
Boostrap failed!

Çözüm
C++ ve Net frameworkun en son sürümleri yüklü mü yüklü değilse yükle ve oyunu dx9 modunda çalıştır oyunun pencereli olmasına da dikkat et sorunun çözülürse bilgilendirir misin bizi?

C++ Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
C++ ve Net frameworkun en son sürümleri yüklü mü yüklü değilse yükle ve oyunu dx9 modunda çalıştır oyunun pencereli olmasına da dikkat et sorunun çözülürse bilgilendirir misin bizi?

C++ Link:

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI

C++ Link:
sanırım bende c++ yüklü değildi, macbook kullanıyorum windowsa dün geçirmiştim. dediğiniz gibi gönderdiğiniz linkden indirdim ancak bi değişim olmadı, oyunu dx9 modunda çalıştırmak için özel ayrı birşeymi yapmam gerekiyor ayarlardan vs. öyleyse bilmiyorum nasıl yapıldığını.

düzenleme - WindSharp Sayenizde Açıldı geriye sadece ayarları yapıp oynamak kaldı, çok teşekkür ediyorum. sağ olun iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...