22 Nis 2021 #1 Gisallev1 G Gece Onaylı Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 135 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 31 6 HİZMET YILI Selam arkadaşlar, ben oyuna girdikten sonra WindSharpAddons bölümü açıldıktan sonra oyun ekranı saçma sekilde donuyor ve düzelmiyor. Scripti kapatmam lazım ki oyuna girebileyim, bunun bir çözümü var mı veya yaşayan var mı?
Selam arkadaşlar, ben oyuna girdikten sonra WindSharpAddons bölümü açıldıktan sonra oyun ekranı saçma sekilde donuyor ve düzelmiyor. Scripti kapatmam lazım ki oyuna girebileyim, bunun bir çözümü var mı veya yaşayan var mı?
Çözüm #Roaccat 22 Nis 2021 istemci ayarlarında dx9 aktif et . Penceresiz tam ekrana alın oyunu Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkteki programları kurun sorununuz düzelecektir .Riot vanguard açıksa kapat gerçek zamanlı korumayı falanda kapat
istemci ayarlarında dx9 aktif et . Penceresiz tam ekrana alın oyunu Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkteki programları kurun sorununuz düzelecektir .Riot vanguard açıksa kapat gerçek zamanlı korumayı falanda kapat
22 Nis 2021 #2 brkcll747474 B Üye Katılım 11 Mar 2021 Mesajlar 10 Tepki puanı 1 Yaş 30 5 HİZMET YILI Kardeşim oyuna girmeden lolün ayarlarından dx9 u eski dx9 olarak değiştir tikle yani hallolur . Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Nis 2021 #3 TheWortex T ⇆ ◁ ❚❚ ▷ ↻ Süper Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 739 Çözümler 7 Tepki puanı 50 Ödüller 7 9 HİZMET YILI oyun tam ekrandaysa çervesize alman gerekiyor aynı sorun bendede vardı o şekilde düzelttim Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Nis 2021 #4 yusufbeydiyeceksiniz Seçkin Üye Katılım 18 Tem 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 21 Ödüller 7 Yaş 26 6 HİZMET YILI Dx ayarlarını değiştir çerçevesiz yap oyunu Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Nis 2021 #5 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI istemci ayarlarında dx9 aktif et . Penceresiz tam ekrana alın oyunu Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkteki programları kurun sorununuz düzelecektir .Riot vanguard açıksa kapat gerçek zamanlı korumayı falanda kapat Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
istemci ayarlarında dx9 aktif et . Penceresiz tam ekrana alın oyunu Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu linkteki programları kurun sorununuz düzelecektir .Riot vanguard açıksa kapat gerçek zamanlı korumayı falanda kapat