öyle bir şey yok kankaBunun için doğru yer mi bilmiyorum ama, Ws için ban rate düşürecek tarzda bir config yapabilir misin? Şuan piyasadaki diğer scler (evade kapatma, Çizgileri kapatma, Auto mouse üzerinden yürümeyi kapama,.. + bilemediklerim yaparak ban rate'yi düşürmüşler.) Bu tarzda bir şey yapılabilirse çok tatlı olur. Zira piyasada ud sc(public) yok zaten. Herkes farklı bir şey deneyerek hayatta kalmaya çalışıyor.
inject ettiğin an bandan kaçışın yok detected bir hileyse.Bunun için doğru yer mi bilmiyorum ama, Ws için ban rate düşürecek tarzda bir config yapabilir misin? Şuan piyasadaki diğer scler (evade kapatma, Çizgileri kapatma, Auto mouse üzerinden yürümeyi kapama,.. + bilemediklerim yaparak ban rate'yi düşürmüşler.) Bu tarzda bir şey yapılabilirse çok tatlı olur. Zira piyasada ud sc(public) yok zaten. Herkes farklı bir şey deneyerek hayatta kalmaya çalışıyor.
ı wil add.I know how hard it is to do this, but if possible add the zoe
ban dalgası bittiğinde daha hızlı güncelliycem scriptleri test ettiğim hesaplar 2 elde ban yemesinden dolayı benim içinde sıkıntılı bir süreç.Valla her gün burayı takip ediyorum, umarım oynanmayan herolarla oynayabiliriz tabi scriptin ban dalgasını beklemeliyiz
forumdaki log temizleyici kullanarak 2 3 gün aynı hesapta kullanabilirsinban dalgası bittiğinde daha hızlı güncelliycem scriptleri test ettiğim hesaplar 2 elde ban yemesinden dolayı benim içinde sıkıntılı bir süreç.
yetersiz kalıyor ne yazık ki.forumdaki log temizleyici kullanarak 2 3 gün aynı hesapta kullanabilirsin
evet.Hala çalışıyor mu arkadaşlar ?
öyle bir şey beklemeyin hiçbir eklentiden.Ban wawe den etkilenmese çok güzel olacak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?