Onaylı Üye
işe yarıyor btw ama addonsları değiştirmek uzun iş ama yapılamıycak iş değil sadece yapmak istemiyorlar.script fix dostum işe yarayacağını hiç zannetmiyorum her türlü yiyorsun
Dostum VPN'lik bir olay yok neden anlamak istemiyorsunDostum herkes benle alay etti ama ben yanlışlıkla çözümünü buldum yunanistana bağlanıyorum hola vpn ile ban yemiyorum saçma bir şekilde ama senin dediğinide denemek lazım benim bu vpn olayından önce 2 tane hesabım gitti.
Dostum çok haklısın ama gerçekten nedenini bilmiyorum günlerdir ban yemiyorum gerçekten discord adım ozzy#0670 istersen istek at ekran açabilirim.Dostum VPN'lik bir olay yok neden anlamak istemiyorsunKarşında amatör 1-2 tane yazılımcı yok koskocaman Riot var sence bu durumu akıl edemeyecekler mi?
aslında var örnek t*** addonsları değiştirmekle uğraşıyor şuan zaten Riot dalga halinde scriptleri tanıyıp banlıyor.Addonslar ban sebebidir yani orbwalkerlara baktığımızda çoğu ban atmıyor activatörleride test etmiştim o da atmıyor evade skilleri kullanmassa yine ban atmıyor.Drawingsler herkese göre ban atıyormuş ama bu da tamamen bir bullshit kısaca karakter skilleri kullanımı ban atıyor bunları değiştirmek uzun sürüyor çünkü script yazılımcıları bunları yazmıyorlar config gibi düşün başkaları gönüllü ya da para karşılığı yapıp veriyor örneğinkankam addonlarla bi alakası yok ban sorunun riot anticheati açtı banwave getirdiği için scripterları usandırmaya çalışıyor çatır çatır sürekli herkesi banlıyor geçici bir süreç olduğu için herkes ban geldi napmam tarzında panik oluyor kendinizi sıkmanıza gerek yok sakin olun geçici bir durum yine eskisi gibi olucak düzelicek yani durumlar
kral senin dediğin olayı çok iyi anladım farkındayım ne demek istediğinin de söylediğin doğru senin için söylemiyorum çoğu kişi space tuşu ile oynadığı için oynayamıyorum o özellikler kapatsın yine belirli bi zamana kadar dayanıyor o geçici ban fix durumu yine çözüm değil yine çözüm yolu scripti yazanlara gidiyor ondan bahsettim düzeltirler zaten yakın bir zamandaaslında var örnek t*** addonsları değiştirmekle uğraşıyor şuan zaten Riot dalga halinde scriptleri tanıyıp banlıyor.Addonslar ban sebebidir yani orbwalkerlara baktığımızda çoğu ban atmıyor activatörleride test etmiştim o da atmıyor evade skilleri kullanmassa yine ban atmıyor.Drawingsler herkese göre ban atıyormuş ama bu da tamamen bir bullshit kısaca karakter skilleri kullanımı ban atıyor bunları değiştirmek uzun sürüyor çünkü script yazılımcıları bunları yazmıyorlar config gibi düşün başkaları gönüllü ya da para karşılığı yapıp veriyor örneğin
ban fix bull shit knk ban fix değilde uzatıcı yazmıştım ben 1-2 gün değil 4-5 güne atıyordu mesela ama yine ban olayı oyunda ve program yazarı tarafından belirleniyor meselakral senin dediğin olayı çok iyi anladım farkındayım ne demek istediğinin de söylediğin doğru senin için söylemiyorum çoğu kişi space tuşu ile oynadığı için oynayamıyorum o özellikler kapatsın yine belirli bi zamana kadar dayanıyor o geçici ban fix durumu yine çözüm değil yine çözüm yolu scripti yazanlara gidiyor ondan bahsettim düzeltirler zaten yakın bir zamanda
bu ban dalgası ne zaman geçer reis sencekankam addonlarla bi alakası yok ban sorunun riot anticheati açtı banwave getirdiği için scripterları usandırmaya çalışıyor çatır çatır sürekli herkesi banlıyor geçici bir süreç olduğu için herkes ban geldi napmam tarzında panik oluyor kendinizi sıkmanıza gerek yok sakin olun geçici bir durum yine eskisi gibi olucak düzelicek yani durumlar
kral bypass'ı korumaları lazım yoksa gg oluyorbu ban dalgası ne zaman geçer reis sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?