24 Nis 2021 #1 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostlar bu windsharpta auto qss kapatacğımız bir ayar var mı? Manuel olarak kendim basmak istiyorum en azından mesela morde r sine otomatik bi şekilde basıyor fakat r den çıkmasam zaten adamı kesicem kapatma ayarını bulamadım tam olarak nerede?
Dostlar bu windsharpta auto qss kapatacğımız bir ayar var mı? Manuel olarak kendim basmak istiyorum en azından mesela morde r sine otomatik bi şekilde basıyor fakat r den çıkmasam zaten adamı kesicem kapatma ayarını bulamadım tam olarak nerede?
Çözüm iMamb4 24 Nis 2021 Activator kısmında Quicksilver tarzı bir seçenek vardı oradan kapatabilirsin.
24 Nis 2021 #2 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI Activator kısmında Quicksilver tarzı bir seçenek vardı oradan kapatabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm