Onaylı Üye
yorumun için teşekkür ederim boyle form açmayı biliyorsam eğer onaysız kullanamadığımı da biliyorumdur yorumu bir daha okursan anlarsın kardeşim benimkullanman için önce onaylı üye olman gerek
valla kanka adminlere nasıl ulaşıcağımı bilmiyorum onun yerine bir video link i bile bulsam yardımcı olur bana yaadminlerden yetkili kişilerden yardım alabilirsin
heh işte kanka dediğimi anladığın için teşekkür ederim bir çok video da gordum adamlar bişiler ayarlıyo bişeyler yapıyo inan anlatamıyolar da tam ayarlarını merak ediyorumspace basılı tutunca düşmana vuruyor
v ye basılı tutunca minyon kesiyor elimde bir de config var istersen verebilirim
tam ayarlarını ben de bilmiyorum youtube dan bulduğum bir configi kullanıyorumheh işte kanka dediğimi anladığın için teşekkür ederim bir çok video da gordum adamlar bişiler ayarlıyo bişeyler yapıyo inan anlatamıyolar da tam ayarlarını merak ediyorum
tabikii veririm buraya link atsam sorun olur mubana verebilirmisin bide configi nasıl kurucam yardımcı olursan sevinirim
yasak olabilir link adminden izin almak gerekir istersen dc den ekle nick: arapbjk#0250tam ayarlarını ben de bilmiyorum youtube dan bulduğum bir configi kullanıyorum
tabikii veririm buraya link atsam sorun olur mu
tabi sen nasıl istersen. Bide sende fps düşüşü fazla oluyomu ben 150-170 alırken 50-70 arası değişiyotam ayarlarını ben de bilmiyorum youtube dan bulduğum bir configi kullanıyorum
tabikii veririm buraya link atsam sorun olur mu
hemen ekliyorumyasak olabilir link adminden izin almak gerekir istersen dc den ekle nick: arapbjk#0250
discord adını verirsen oradan atıyım ve evet bende de çok fps düşüşü oluyortabi sen nasıl istersen. Bide sende fps düşüşü fazla oluyomu ben 150-170 alırken 50-70 arası değişiyo
eklemeye çalışıyorum ancak ismini büyük ve küçük harflerin hepsi doğru olacak şekilde atman lazımyasak olabilir link adminden izin almak gerekir istersen dc den ekle nick: arapbjk#0250
Vexstar#1845 banada atar mısınhemen ekliyorum
discord adını verirsen oradan atıyım ve evet bende de çok fps düşüşü oluyor
eklemeye çalışıyorum ancak ismini büyük ve küçük harflerin hepsi doğru olacak şekilde atman lazım
istek attımVexstar#1845 banada atar mısın
arapbjk#0250hemen ekliyorum
discord adını verirsen oradan atıyım ve evet bende de çok fps düşüşü oluyor
eklemeye çalışıyorum ancak ismini büyük ve küçük harflerin hepsi doğru olacak şekilde atman lazım
bekliyorum hala ekleme talebi gelmediulaşıyorum dc den knk
kankacım teşekkür ediyorum fakat onları biliyorum hani config ayarları falan varya onları gram bilmiyorum tuşları falan onlardan bilgi almak istiyorum yorum yapıyolar eklicem diyolar boş yorum olsun diye yazıyolar suan50 yorum ve 2 saatlik üyelik lazım sonra loaderi indirip hack centerdan lol kısmına gelip yükle demen yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?