belli etmekle alakası yok canım kardeşim olay inject ettiğin dosyalarda lol anladığı zaman belli etmesende o inject edilmiş tüm hesaplar banlanıcak yani hepimiz
Kulaktan dolma değil scriptin yapımcı ve ilerlemesinde emeği olan kişiyle discordda bilgi aldım istersen sende bilgi alabilirsin ^^ben kullanmıyorum yalnızca canım kardeşim şunu söylemek isterimki çoğu hile dalga dışında sadece rapor sistemi ile ban atmaktadır yani rapor yediğinde incelenir ve belli olur onun dışında hile anlaşılır ve yakalanırsa zaten ban dalgası gelir ve tüm kullanıcıları banlar yani kulaktan duyma bilgiler yerine nasıl bunca scnin serverde dolaştığını düşün ban yemeden evade kıs ya da kullanma boş yerlerde kendin yürü en azından baron ejder orman alırken kendin sağ tıka bırak önemli değil ^^
kankam dediğin doğru ama maalesef ne yaparsak yapalım %100 önüne geçemiyoruz evade açık olmasına rağmen bayağı da belli ediyorum 20 maç sıkıntı yok muhtemelen banwave'de banlancak hesaplarbelli ediyorsunuzdur evade kullanmak zorunda değilsiniz arkadaşlar kendiniz dodge atarak banın %80-90 oranında önüne geçebilirsiniz
bu konuda haklısın sadece süreyi uzatabilirsinizkankam dediğin doğru ama maalesef ne yaparsak yapalım %100 önüne geçemiyoruz evade açık olmasına rağmen bayağı da belli ediyorum 20 maç sıkıntı yok muhtemelen banwave'de banlancak hesaplar
istersen araştırıp lolün ban konusundaki tutumunu öğrenebilirsin yardımı olacaktırKulaktan dolma değil scriptin yapımcı ve ilerlemesinde emeği olan kişiyle discordda bilgi aldım istersen sende bilgi alabilirsin ^^
Bence kanka maximum 2-3 Hafta içinde yersin en fazla hadi diyelim 1 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?