Windsharp ban süresi uzatma 100% çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
1 -Format Şart
2 -Deep Freezer kurun
3 -Her Oyundan Sonra temp %temp% prefetch temizleyin
4 -Sitedeki spoofer ve auto log temizlemiyi kullanın
5 -ilk açtığınız loaderı kapatın sadece script inject edeceğiniz ekran açık kalsın
ortalama 4 - 5 gün ban atmıyor...

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka anlattığın şey okuyunca mantıklı geliyor ama biraz düşününce gelmiyor denedin mi çalışıyor mu emin misin ?

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ha 5 gün ha 2 gün. Ne farkı var, ya hilesiz oynayın yada sabredip yeni hile gelmesini bekleyin arkadaşlar.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
reis ben tam anlamyadım sanki biraz karışık anlatmışsın discord falan varsa yardımcı olurmsun sesli şekilde

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
reis ben tam anlamyadım sanki biraz karışık anlatmışsın discord falan varsa yardımcı olurmsun sesli şekilde
dostum arkadaş format atın diyor çünkü daha önce kullanıysan hile onları tespit ediyor oyun. Bence gerek yok.
Deep Freezer kurun demiş o da bilgisayar performansını ilk günkü gibi en yüksek düzeyde tutan ve üstün bir güvenlik sağlayan güçlü bir yazılımdır. Bence gerek yok.
Her Oyundan Sonra temp %temp% prefetch temizleyin demiş. O da Windows + R tuşu ile çalıştırı açıyorsun temp, %temp%, prefetch dosyalarını temizliyorsun.Bu dosyalarda sildiğin uygulamaların dosyaları, çalışan programların çerezleri gibi birşey. Onları hile dışında normalde de 1 ayda bir falan temizle bilgisayarında yer açmış olursun. Temizlemenin ban yeme sürene de etkisi var, kullanıcaksan tavsiye ederim.
Sitedeki spoofer ve auto log temizlemiyi kullanın demiş. bunları da siteden bulman lazım. Müsait değilim çok yoksa link atardım. Müsait arkadaşlar link atarsa arkadaşa iyi olur.
ilk açtığınız loaderı kapatın sadece script inject edeceğiniz ekran açık kalsın demiş. Bence gerek yok.
Umarım yeterli derecede anlatmışımdır, hayırlı geceler.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
4 5 için bu kadar şey yapcağınıza zevkine oynayıp ban yiyin daha iyi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
büyük ihtimal addonlar detected addonları kullanmadan art arda 3 gün oynadım ve 2 haftadır hesabım ban yemedi.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
4-5 gün için scye alışmaya bence hiç gerek yok. Daha safe bir hile gelene kadar sanırım en mantıklısı kullanmamak sürekli hesaplar ban yiyor

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yemenin bunlarla uzaktan yakından alakası bile yok :) 1 yıl önce arkadaşım askere gitmeden 30 lw hesap satın almıştım ve arkadaşımı o şekilde kasmıştım daha sonrasında askere gitti geldi ve kendi hesabı küfürden ban yedi fakat sc ile kastığım hesap hala ban yememişti bende hesabı arkaşada verdim ve 6 aydır legal şekilde oynuyor. Hesabı arkadaşıma verdikten sonra yeni bir hesap daha satın aldım ve onunlada sc yi 4 ay kullandım fakat sonra ban yedi. Neden ban yedi diye düşündüm ve o gün ban dalgası varmış. Sanırım oyuna girmeseydim yine ban yemecekti. Ban dalgasını takip etmeniz gerekiyor ve ban dalgası boyunca oyuna girmemeniz gerekiyor. Ek olarak oynadığınız herolara dikkat edin. Yasuo vb gibi heroları oynamayın. Belli etmeyecek jinx, kaisa vb.. tarzında heroları oynayın. Tflerde sadece siz hayatta kalırsanız evade kapatın ki belli olmasın. Bunu gibi küçük fakat yakalanmanızı önleyecek bir çok detay var. Tek önemli konu ban dalgasını takip etmeniz.

Şunu da unutmayın; Eğer 3 den fazla hesap banlattıysanız sürekli ban yemeye devam edeceksiniz. Hatta bu ban yeme devam ettiği sürece girdiğiniz her hesap 1 oyun sonra ban yemeye başlayacak. AC yi çok kızdırmayın. Sakince oynayın kazanmak için her şeyi fullemeyin. Diğer oyunu kazanırsınız. :peepoNice:

Bu arkadaşımızın dediklerini sadece gerçek hesabınıza girerken uygulayın.

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beyler ben 2 dk ban yiyorum temp dosyalarını hep temizlerim arada keyif için yüklüyorum ama 1-2 dkda ban atıyor daha ilk atreman maçını yapmadan atdı oyundan 2 dk beklememi söyledi bekliyorum duruma göre ban yersem yazarım

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bunları yapmak yerine her oyun sonu log temileyebilirsiinz basit bir şekilde ?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
valla reis okuması mantıklı fakat yapan kişi video atmadan böyle anlatınca ve seçenekler de uzun olunca insanın yapısı gelmiyor 2 hafta olsa belki fakat yine de bir seçenek sağ ol reis

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Denemeye değer gözüküyor zahmetli bir iş ama

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu yöntem ban yediğiniz zaman diğer hesaba geçip script açtığınızda onun süresini uzatır yani genel olarak çok kullananlar bilir ilk hesap 1 hafta belki daha fazla dayanırken 2. açtığınız hesap 1 gün içinde ban yiyor. bunlar içinde format vb gibi şeylere gerek yok windhsarp konusunun birkaç altında log cleaner mevcut onu indirerek kurtulabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
idk ama ensoulsharp eskiden 1 ay falan ban yememiştim windsharp içinde yorum kasıyorum :d ensoul 2 maç akşama ban atıyor artık

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben 2 günde 3 hesap banlattım :D kullanmayın derim bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...