152 maç attım suan 28 levelım 3 hafta oldu halen ban yemedım o kadar karşı takım sc sin demesine rağmen report yememe rağmen halen banlanmadım sebebi nedir
Tamamen riot anti sheld için hilelerin güncellemelerdeki analiz-verilerini toplamak maksadıyla ban musluğunu (geçici olacak şekilde : 1 hafta 1 ay 5 ay .vb) kapatmalarıdır. Bot oyunda bile 1 kere inject ederseniz perma. WS ve Hanbot için konuşuyorum. UD'ler dışında tabi Merak edenler Hanbot UD si için araştırma yapıp satın alabilirler UD platformlar mevcuttur.
Eğer hileyi bilgisayarında ilk defa kullanıyorsan, yani daha önceden ban yemediysen o zaman normal, fakat bir kere ban yediten sonra riot kara listeye alıyor ve 3 oyunda bir ban yemeye başlıyorsun. Eğer daha önceden ban yemişsende muhtemelen bilgisayarını falan formatlayıp tüm logları temizlemişsin.
Eğer hileyi bilgisayarında ilk defa kullanıyorsan, yani daha önceden ban yemediysen o zaman normal, fakat bir kere ban yediten sonra riot kara listeye alıyor ve 3 oyunda bir ban yemeye başlıyorsun. Eğer daha önceden ban yemişsende muhtemelen bilgisayarını falan formatlayıp tüm logları temizlemişsin.
xx.15 güncellemesiydi sanırım. o güncellemeden sonra benim hesaplar da ban yememeye başladı hesap 18 level oldu her el kostüm zoom dodge açıp oynuyorum çatır çatır her şeyini kullanıyorum. sanırım eskisi kadar üstüne düşmüyorlar.