Süper Üye
aynen oyle ben sadece eksıklerı yazdım .dostum hile yeni yeni düzeltiyor her gün güzel şeyler getiriyorlar artık beklicez sabır diğer lazysharp yıllardır kullanılan birşeydi yani oyüzden iyiydi bu hile yeni çıktı düzeltirler merak etme
çok daha iyi yere geleceğini soyleyenler varŞuanlık bence çok güzel yavaş yavaş güncellerler
otomatik farma son vurus yapıyor mu kullanıyorsun sanırım sizdesyndra q e atmasını istiyorsan t ye bas onun haricinde dedigin gibi e atmıyor ve xerath Q dodgelemiyor
kalista daha iyi oldugunu düşünüyorum dodge mekanik aşırı fazla dene istersenYeni olduğu için normal olduğunu düşünüyorum da oynayıp denemediğim şampiyonlardı teşekkür ederim.
Xearth belki dodge için çok belli olabiliyor bu sebeplede olmamış olabilir
onu kontrol tus atamlarından ayarlıyamıyoruz muBağzı Tuş Animasyonlarını Ve Ayarları Aktif Olarak Kullanmıyor Combo Mödülünüde Tam Olarak Sergilemiyor
Dostum Ayarlı Aktif Görünmesine Rağmen Space Tuşuna Bastığın Halde Sadece W Ve Düş Vuruş Atıyor Ki Bunun Yüzünden Çok Hakaret Yedim Bir Çok Kişiden Oyundaonu kontrol tus atamlarından ayarlıyamıyoruz mu
deneyeceğim teşekkürlerkalista daha iyi oldugunu düşünüyorum dodge mekanik aşırı fazla dene istersen
reportladım senıbide eleştiriyo adam hileyikullan işte olm olduğu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?