16 Haz 2021 #1 eno5544 E Üye Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI rar dosyasını açıyorum sonra hileyi indirmeye tıklıyorum hile yüklenirken alttan rar dosyasını kapatıyor bir çözüm bulursanız sevinirim
rar dosyasını açıyorum sonra hileyi indirmeye tıklıyorum hile yüklenirken alttan rar dosyasını kapatıyor bir çözüm bulursanız sevinirim
Çözüm #Roaccat 16 Haz 2021 Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh
Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh
16 Haz 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh
16 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 eno5544 E Üye Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh Genişletmek için tıklayın ... deniyorum şu an saol bakalım olacak inşallah Oyla 0 Olumsuz oyla
Berat' Alıntı: Öncelikle hile Windows 10'da çalışmaktadır. Bu hatayı alıyorsanız C:windsharp klasörünü, %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Bu programları kurun DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Bu linkten tekrar indirip rardan çıkartıp masaüstüne atıp yönetici olarak çalıştırın loaderı ve hileyi load edin. Loader İndirme Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Loader Rar Şifresi: mh Genişletmek için tıklayın ... deniyorum şu an saol bakalım olacak inşallah
16 Haz 2021 Konuyu başlatan #4 eno5544 E Üye Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 5 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI eno5544' Alıntı: deniyorum şu an saol bakalım olacak inşallah Genişletmek için tıklayın ... oldu kral çok saol Oyla 0 Olumsuz oyla
eno5544' Alıntı: deniyorum şu an saol bakalım olacak inşallah Genişletmek için tıklayın ... oldu kral çok saol