1 Nis 2021 #1 raxient R Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI oyunu açtığımda yüklenme ekranında 2 tane dit dit seis geliyor ama ekrana birşey gelmiyor (F7 çalışmıyor!!!!!)
oyunu açtığımda yüklenme ekranında 2 tane dit dit seis geliyor ama ekrana birşey gelmiyor (F7 çalışmıyor!!!!!)
Çözüm P P Pesetme 6 Nis 2021 windows 7 yi desteklemiyor diye biliyorum windows 10 ise virüs programını kapatıp yeniden deneyin
1 Nis 2021 #2 combatmedic C Seçkin Üye Katılım 5 Eki 2018 Mesajlar 327 Çözümler 7 Tepki puanı 28 Ödüller 7 Yaş 28 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene. Oyla -1 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene.
1 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 raxient R Üye Katılım 1 Nis 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI combatmedic' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... olmadı Post automatically merged: 1 Nis 2021 combatmedic' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... yok olmadı hepsi yüklü zaten tekrar yükledim Son düzenleme: 1 Nis 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
combatmedic' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... olmadı Post automatically merged: 1 Nis 2021 combatmedic' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip kur ve antivirüs veya windows defender'ını devre dışı bırak öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... yok olmadı hepsi yüklü zaten tekrar yükledim
6 Nis 2021 #4 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Win 7 mi bilgisayarınız Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Nis 2021 Yasaklandı #5 Pesetme P Banlı Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 307 Çözümler 3 Tepki puanı 12 Yaş 34 5 HİZMET YILI windows 7 yi desteklemiyor diye biliyorum windows 10 ise virüs programını kapatıp yeniden deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm