25 Eki 2020 #1 RescoVery Süper Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 813 Çözümler 4 Tepki puanı 206 Ödüller 10 9 HİZMET YILI arkadaşlar selam windsharpda can barı turuncu oluyor azalıncada maviye dönüşüyor bunu nasıl kapatabilirim kafam çok karışıyor
arkadaşlar selam windsharpda can barı turuncu oluyor azalıncada maviye dönüşüyor bunu nasıl kapatabilirim kafam çok karışıyor
25 Eki 2020 #2 PratikHack Süper Üye Katılım 5 Ara 2018 Mesajlar 630 Çözümler 6 Tepki puanı 181 Ödüller 9 7 HİZMET YILI preview dmg ayarı var vurulacak tahmini hasarı falan gösteriyor onu kapat awarness drawingsde olması lazımdı edit : gerekli bilgiyi verdim zaten yorum sınırı da kalktı yok bilmiyorum yok vs.vs. saçma sapan yorumlar yapılmasın gereği yok
preview dmg ayarı var vurulacak tahmini hasarı falan gösteriyor onu kapat awarness drawingsde olması lazımdı edit : gerekli bilgiyi verdim zaten yorum sınırı da kalktı yok bilmiyorum yok vs.vs. saçma sapan yorumlar yapılmasın gereği yok
25 Eki 2020 #3 ayame kajou A Seçkin Üye Katılım 15 Nis 2018 Mesajlar 347 Çözümler 6 Tepki puanı 39 Ödüller 7 8 HİZMET YILI awareness / damage drawer / off PratikHack' Alıntı: preview dmg ayarı var vurulacak tahmini hasarı falan gösteriyor onu kapat awarness drawingsde olması lazımdı edit : gerekli bilgiyi verdim zaten yorum sınırı da kalktı yok bilmiyorum yok vs.vs. saçma sapan yorumlar yapılmasın gereği yok Genişletmek için tıklayın ... yorumunu şimdi gördüm
awareness / damage drawer / off PratikHack' Alıntı: preview dmg ayarı var vurulacak tahmini hasarı falan gösteriyor onu kapat awarness drawingsde olması lazımdı edit : gerekli bilgiyi verdim zaten yorum sınırı da kalktı yok bilmiyorum yok vs.vs. saçma sapan yorumlar yapılmasın gereği yok Genişletmek için tıklayın ... yorumunu şimdi gördüm