varmı kullandıgın bşka config yoksa kendin mi ayarlıyorsun ek olarak chal config de yasuo resmen efsane onda bi sıkntı cıkmıyor sadece adc ler problemaynı sorun bendede var çözümünü bulamadım herhalde config artık çalışmıyor çoğu zaman oto vurmadı diye öldüm.
https://memoryhackers.org/konular/windsharp-challenger-config-kotu-diyenlere-ozel.206412/Challanger config kite’a dayalı ayarlar olduğu için kog maw, twitch vayne gibi kite manyağı herolarda deneyin. Yasuoda, kai sa da irelia da oldukça iyi çalışmakta. Yakın bir zamanda girip configi güncelleyeceğim pek bir güncelleme almasına gerek olmadığını düşünsem de çok yorum geliyor. Yaklaşık 1 ay önce falan oynamıştım herhangi bir sorun yoktu configte. Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü diyor anlayamadım gitti. Yakın zamanda girip bakacağım test edeceğim herhangi bi sorun yoksa güncellemeyeceğim.
yinede bir güncelleme şart yaChallanger config kite’a dayalı ayarlar olduğu için kog maw, twitch vayne gibi kite manyağı herolarda deneyin. Yasuoda, kai sa da irelia da oldukça iyi çalışmakta. Yakın bir zamanda girip configi güncelleyeceğim pek bir güncelleme almasına gerek olmadığını düşünsem de çok yorum geliyor. Yaklaşık 1 ay önce falan oynamıştım herhangi bir sorun yoktu configte. Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü diyor anlayamadım gitti. Yakın zamanda girip bakacağım test edeceğim herhangi bi sorun yoksa güncellemeyeceğim.
Açabilecekleri ne var ise açıyorlar combat girerken çakışıyor hareketlerChallanger config kite’a dayalı ayarlar olduğu için kog maw, twitch vayne gibi kite manyağı herolarda deneyin. Yasuoda, kai sa da irelia da oldukça iyi çalışmakta. Yakın bir zamanda girip configi güncelleyeceğim pek bir güncelleme almasına gerek olmadığını düşünsem de çok yorum geliyor. Yaklaşık 1 ay önce falan oynamıştım herhangi bir sorun yoktu configte. Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü diyor anlayamadım gitti. Yakın zamanda girip bakacağım test edeceğim herhangi bi sorun yoksa güncellemeyeceğim.
sorunu ben şu olarak görüyorum config mükkemmel ve ötesi ama benim bildiğim kadarıyla skil shot heroları için ayrı prect seçmek gerekiyor kayt yapan herolar için ayrı prect bunu bilmediği için insanlar skil shot atan herolar alıyorlar kayt ayarlarıyla oynamya calışıyorlar yada kayt herosu alıyorlar skil shot ayarlarıyla oynuyorlar sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşnüüyorum eğer sorun bundan kaynaklıysa configi güncelledikten sonra y ukarı yazarsın kayt herolar için şu pretec skil shot için bu prect gibisinden.Challanger config kite’a dayalı ayarlar olduğu için kog maw, twitch vayne gibi kite manyağı herolarda deneyin. Yasuoda, kai sa da irelia da oldukça iyi çalışmakta. Yakın bir zamanda girip configi güncelleyeceğim pek bir güncelleme almasına gerek olmadığını düşünsem de çok yorum geliyor. Yaklaşık 1 ay önce falan oynamıştım herhangi bir sorun yoktu configte. Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü diyor anlayamadım gitti. Yakın zamanda girip bakacağım test edeceğim herhangi bi sorun yoksa güncellemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?