18 May 2021 #1 Titan369 T Üye Katılım 13 Nis 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 25 5 HİZMET YILI Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben Challenger scripti indirdim v2 menü kolsörüne vs attım ama oyun içinde kullanmak için ne yapmam lazım lole girdim kendi kendine açılmıyor bu konularda yeniyim yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben Challenger scripti indirdim v2 menü kolsörüne vs attım ama oyun içinde kullanmak için ne yapmam lazım lole girdim kendi kendine açılmıyor bu konularda yeniyim yardımcı olurmusunuz
Çözüm S S swahty 19 May 2021 Doğru şekilde kurulum yapıp dosyaları hatasız attıysanız oyuna girdiğinizde otomatik olarak yüklenmiş olacaktır.
Doğru şekilde kurulum yapıp dosyaları hatasız attıysanız oyuna girdiğinizde otomatik olarak yüklenmiş olacaktır.
19 May 2021 Yasaklandı #2 swahty S Banlı Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 609 Çözümler 7 Tepki puanı 54 Yaş 26 5 HİZMET YILI Doğru şekilde kurulum yapıp dosyaları hatasız attıysanız oyuna girdiğinizde otomatik olarak yüklenmiş olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Doğru şekilde kurulum yapıp dosyaları hatasız attıysanız oyuna girdiğinizde otomatik olarak yüklenmiş olacaktır.