Çözüldü WindSharp configle alakalı bazı sorularım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar Windsharp lol script kullanıyorum fakat https://memoryhackers.org/konular/w...ript-config-guncellendi-v7-04-12-2020.180830/ bu paylasıma denk geldim ve anlayamadım acıkcası bu program degil sanırım bi yazılım tarzı bıseyde olabilir, Kurulumunda ''EN/Copy ws2 folder in config paste %appdata% TR/ Configin içindeki ws2 dosyasını %appdata% ws2 klasörüne yapıştırın'' yazsada ben o dosyayı bulamadım .Config dosyasını indirdim icinde bırcok sey var bunları ne yapıcam nereye atıcam yada nasıl kurucam birisi anlatabilir mi ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar öncelikle sorularınızı yanıtlayım,

1) Config basitçe bir başkasının daha önceden oluşturduğu ayarları dosya haline getirerek her seferinde ayarları yapmak yerine dosya ile tek seferde yapmasıdır. Aynı zamanda paylaşarak insanların kullanımına da sunabilir.

2) Config'in yararı şu, configi paylaşan kişi WindSharpı uzun süredir kullanan deneyimli birisi ve heroların combolarını, bekleme sürelerini vb. tüm stratejik detaylarını daha iyi deneyimlemiş ve bunlara göre WindSharpta hazır bir ayar oluşturmuştur. Sizde bu hazır ayarı kullanarak daha iyi bir script deneyimi alırsınız.

3) Nasıl kurulur sorunuz için scripti en az 1 kere çalıştırıp oyun içinde kullandıktan sonra tamamen scripti kapatın. Ardından windows arama çubuğuna...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle sorularınızı yanıtlayım,

1) Config basitçe bir başkasının daha önceden oluşturduğu ayarları dosya haline getirerek her seferinde ayarları yapmak yerine dosya ile tek seferde yapmasıdır. Aynı zamanda paylaşarak insanların kullanımına da sunabilir.

2) Config'in yararı şu, configi paylaşan kişi WindSharpı uzun süredir kullanan deneyimli birisi ve heroların combolarını, bekleme sürelerini vb. tüm stratejik detaylarını daha iyi deneyimlemiş ve bunlara göre WindSharpta hazır bir ayar oluşturmuştur. Sizde bu hazır ayarı kullanarak daha iyi bir script deneyimi alırsınız.

3) Nasıl kurulur sorunuz için scripti en az 1 kere çalıştırıp oyun içinde kullandıktan sonra tamamen scripti kapatın. Ardından windows arama çubuğuna %appdata% yazın orada ws2 isimli bir dosya olacaktır onun içine indirdiğiniz rardaki ws2 dosyasını yapıştırın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...