arkadaşlar biliyorsunuz oyuna küçük bir yama geldi , lazysharp ile drawingleri tamamen kapatınca script sürümü eski olunca bile crash vermiyordu, acaba Windsharpta drawingleri nasıl kapatilibiriz oyuna girmeden malum girince atıyor direkt, veya elinde config olan var mı
drawing ne olarak bide ben sc de yeniyim de pek bilmiyorum bide menzilli bi hero aldığımda çok seri kiteliyor yayani çk belli ediyor onu biraz da olsa nasıl yavaşlatırım
dostum lazysharp kullandığımızda da durum aynıydı oyuna ufak güncelleme geline mesele x.x.1 sürümünden x.x.2 sürümüne geçince drawingleri kapalı tuttuğun sürece oyundan atma sorunu olmuyordu
lazyde oyuna gelen ufak güncellemelerde drawları configten kapatınca güncelleme gelmemesine rağmen oynayabiliyordunuz arkadaş ondan bahsetmiş bilmiyorsanız boş yorum yapmayın
Dostum oyuna giremem sorununla ilgili şu şekilde yardımcı olabilirim. Oyuna yeni gelen güncelleme ile hile şuanda çalışmamakta. En kısa zamanda güncelleneceğini düşünüyorum. Lütfen hilenin güncelenmesini bekleyin. Aksi takdirde sürekli denerseniz log kayıtlarına düşer ve hesabınız ban yiyebilir.
dostum lazysharp kullandığımızda da durum aynıydı oyuna ufak güncelleme geline mesele x.x.1 sürümünden x.x.2 sürümüne geçince drawingleri kapalı tuttuğun sürece oyundan atma sorunu olmuyordu
Şu anki script baya ghetto. ToirPlus'ta WorldToScreen offsetleri bozuluyordu, drawingleri kapatınca oynayabiliyordunuz. Bu sefer başka bir şey bozulmuş. (Pattern scanner yapılabilir sayın yetkililer.)
lazyde oyuna gelen ufak güncellemelerde drawları configten kapatınca güncelleme gelmemesine rağmen oynayabiliyordunuz arkadaş ondan bahsetmiş bilmiyorsanız boş yorum yapmayın
Boş yorum yaptığımız falan yok drawingler açıldığında değil hile inject olduğunda crash veriyor lütfen bir mesajı okuyup anlaamdan boş yorum tatava yada saçma gibi kelimeler kullanmamayı öğrenin Teşekkür ederim.
Şu anki script baya ghetto. ToirPlus'ta WorldToScreen offsetleri bozuluyordu, drawingleri kapatınca oynayabiliyordunuz. Bu sefer başka bir şey bozulmuş. (Pattern scanner yapılabilir sayın yetkililer.)