Arkadaşlar WindSharpta çok fazla eksik var özellikle jungle herolarında örneğin eveleynn combo yapamıyor r atmıyor jung clear özelliği kapalı. Olafta q adamın uzağına atıyor kartushta q yine başarısız sizce ne zaman güncelleme gelir bu konuda?
Hocam katılıyorum . WindSharp hem FPS olarak hemde kolaylık + kullanışlılık açısından birde config yükleme kolaylığı açısından bana göre çok geride kalmış bir script . Biliyorum yeni çıktı fakat ben hiç beğenmedim . Önerisi olan varsa cevap veya alıntı olarak yazabilir yorumlarınızı bekliyorum.
Ormancılar genel olarak kötü graves denedim e atarak mermisini yeniledigim halde vurmuyor illa 2 mermi stacklemesini bekliyor vs de iyi ama orman dönmeleri cok kötü heroların
[QUOTE = "caglarakbas, bài đăng: 3223435, thành viên: 2211333"]
Bạn sẽ không gặp vấn đề gì nếu điều chỉnh cài đặt Olaf. Nếu bạn muốn, tôi sẽ chỉ định nó từ cấu hình tùy chỉnh
[/ TRÍCH DẪN]