Çözüldü Windsharp FPS Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar, scripti kullanırken fps düşüşü yaşamaktayım. Bunun sebebinin tam olarak Borderless Screen ile oynamak zorunda olduğumuzdan kaynaklı mıdır bilmiyorum. Fullscreen olarak çalıştırılabilse o şekilde de denemek istiyorum fakat oyun fullscreen olunca hile çalışmamaktadır. Ek olarak F7 tuşuna basınca Drawing, tracker ve skill cooldownlarını vs. görebilmemizi sağlamaktadır. F7 tuşunu de-aktif duruma getirince FPS yükselmekte fakat bu seferde scripti sadece combo ve dodge mekaniği için kullanmak zorunda kalıyoruz.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka fps balancer ayarı var ordan ayarlamayı denedinmi birde
fpsin misal 200 ise onu 144 e sabitlersen fps drobu düşücektir denemekte fayda var

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Grafik ayarlarım en düşükte. F7 açık olmadan 70-80 fps, F7 açıkken 40-50 fps.
Normal kanka bende senle aynı fpsi alıyorum f7 yi kapatmak zorundayız yani tek sende değil pcinin özelikleri düşük olduğu için fps düşüyor
inşallah daha iyi bir pc alabilmen dileğiyle kankam hayırlı günler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eyvallah, fakat yanlış düşünüyorsun. Optimizasyonu yapılsa düzgün bir şekilde script ile oynanabilir. Ek olarak Lazysharp'da Tracker falan açıkken bile yine en fazla 5-7 fps düşüyordu.

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eyvallah, fakat yanlış düşünüyorsun. Optimizasyonu yapılsa düzgün bir şekilde script ile oynanabilir. Ek olarak Lazysharp'da Tracker falan açıkken bile yine en fazla 5-7 fps düşüyordu.
Evet maalesef windsharpın optimizasyonu daha iyi olsa fps düşüşü yaşamıyacagız ama şuan için böyle dedim ilerde script geliştikçe düzelicektir
ama daha iyi bir sistemimiz olsaydı fps düşüşü bunun kadar yaşamayacaktık şuanlık çözümü yok ama güncellemeler geldikçe düzelicektir sonuçta yeni bir hile

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu bir sorun değil aslında fps düşüklüğünü f7 açıkken gayet normal çünkü oyuna enject var ve fazla grafikler görüyorsun. Çok fazla bir fps düşüklüğüde değil bence 10, 20. Çok rahatsız oluyorsan menüden kişilerin drawlarını kapatmayı dene.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sadece kendi drawlarım açık. Zaten problem drawdan kaynaklanmıyor. Bütün drawları kapatsam bile trackerlar çalışıyor. Bu durumun çözülmesi gerekmektedir. Çünkü Lazysharp ile her şeyi açmama rağmen en fazla 7 fps falan düşüyordu. Windsharp ise optimizasyonu yapılmamış bir script. Acilen düzeltilmesi gerekmektedir. 10,20 fps diğer bilgisayarı iyi olmayanlar için hiç takılınmayacak bir durum değil.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk malesefki hilede böyle bir sıkıntı var ya fps baya düşürüyor inşallah güncelleme geldikçe düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...