onu nereden yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 72589
mousenizdeki polling rateyi düşürüp dener misiniz.
Knk alakası yok boşa denemeonu nereden yapabilirim?
kanka gtx 1660 super var hiçbir oyunda düşük fps almıyorum lprebornde yetersiz gelmiyorda bunda mı geliyorPc ne bağlı bu birazda illaki program ek yük bindirecek ve pc yetersiz geliyor demek ki.
Kanka cpu ya bağlı lolde hilede genel olarak.Ekran kartı igpu bile yetiyor yoksa lole.9700k nın igpu su bile orta ayar 120 fps sabit oynatıyor.kanka gtx 1660 super var hiçbir oyunda düşük fps almıyorum lprebornde yetersiz gelmiyorda bunda mı geliyor
windsharpla ilgili tamamen lprebornde böyle bir sorun yok.Kanka cpu ya bağlı lolde hilede genel olarak.Ekran kartı igpu bile yetiyor yoksa lole.9700k nın igpu su bile orta ayar 120 fps sabit oynatıyor.
az önce girdim 1 maç bitti hemen yedimwidsharp ban atıyor mu?
Kanka ozmn bi tamamen silip tekrar yüklemeyi dene kodları çalışma mantıgı aynı olması lazım yaklasık.windsharpla ilgili tamamen lprebornde böyle bir sorun yok.
Post automatically merged:
dereceli miydi hocamwindsharpla ilgili tamamen lprebornde böyle bir sorun yok.
az önce girdim 1 maç bitti hemen yedim
yok normaldereceli miydi hocam
format bile attımKanka ozmn bi tamamen silip tekrar yüklemeyi dene kodları çalışma mantıgı aynı olması lazım yaklasık.
Kanka ozmn çaresi yok gibi.Tuhaf ama onda olması sadece.yok normal
format bile attım
aynen drawları kapatırsan bi nebze kendine gelir.Aga o kasmaya yapacak fazla bişey yok sadece ek olarak çizgileri kapat biraz da olsa fps artar
O güncel mi şuan.lreborn nun yerini veremez windsharp 2 3 haftadır oynadım ban atmadı
Maalesef Son Güncellme İle Birlikte Riot FixlediO güncel mi şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?