29 May 2022 #1 mathi6 M Onaylı Üye Katılım 29 May 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 8 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI lol hilelerinin windsharp bölümü ne zaman çalışır duruma gelebilir? onaylı üye olmadığım içim LP kullanamıyorum da
lol hilelerinin windsharp bölümü ne zaman çalışır duruma gelebilir? onaylı üye olmadığım içim LP kullanamıyorum da
Çözüm stormanql 29 May 2022 Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar
Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar
29 May 2022 #2 pugug P Onaylı Üye Katılım 22 May 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 5 Yaş 31 4 HİZMET YILI knk 50 mesaj yap lpr kullan wind sharp ban yediriyor Oyla 0 Olumsuz oyla
29 May 2022 Konuyu başlatan #3 mathi6 M Onaylı Üye Katılım 29 May 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 8 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI pugug' Alıntı: knk 50 mesaj yap lpr kullan wind sharp ban yediriyor Genişletmek için tıklayın ... anladım teşekkür ederim 50 mesaj yetiyor mu yoksa konu başlığı falan da açmam gerekli mi ? Oyla 0 Olumsuz oyla
pugug' Alıntı: knk 50 mesaj yap lpr kullan wind sharp ban yediriyor Genişletmek için tıklayın ... anladım teşekkür ederim 50 mesaj yetiyor mu yoksa konu başlığı falan da açmam gerekli mi ?
29 May 2022 #4 stormanql Ultra Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 1,883 Çözümler 46 Tepki puanı 289 Ödüller 10 Yaş 45 7 HİZMET YILI Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar
29 May 2022 Konuyu başlatan #5 mathi6 M Onaylı Üye Katılım 29 May 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 8 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI stormanql' Alıntı: Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... plata kadar çıktıysan lp kullanmaya başlarım o zaman legit oynadığım sürece sorun çıkmaz diye düşünüyorum yanıtın için teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
stormanql' Alıntı: Windsharp kapandı zaten detected 1 maça Ban atiyor lpreborn kullan plat oldum daha Ban yemedim forumlara 50 mesaj yazmaniz yeterlidir iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... plata kadar çıktıysan lp kullanmaya başlarım o zaman legit oynadığım sürece sorun çıkmaz diye düşünüyorum yanıtın için teşekkürler