ben kulladım ama ban yemedim 50 dk önce kullanmıştım.Merhaba Windsharp Hakkında Birkaç İzlenimlerimi Sizlerle Paylaşmak Ve Bilgilendirmek İstiyorum Arkadaşlar.
Öncelikle Şuanki Durum Windshap'da Hileyi İnject Ettiğiniz Anda Direk Sizi Banlıyor Eğer Ranked Maça Girdiyseniz Anında Ban Atıyor Hesap Durumu Farketmeksizin
Log Temizlemek Vs. Bunlar İşe Yaramıyor Ne Yaparsanız Yapın Şuan Anlık Ban Atıyor.
Benim Tavsiyem Hileyi Eskiden Olduğu Gibi Onaylı Üye Yükseltip İmza Sürümünü Değiştirirse Yetkililer Belki Ban Yeme Olanağımız Düşer
Çünkü Bazı Kişiler Riot'a Hilenin Kopyasını Göndermiş Olabilir. Riot'da Ws yi Karalisteye ekleyip Direk Banlıyor Olabilir Başka Birşey Gelmiyor Aklıma
windsharp şuan ban dalgasına takılmış durumda ban atmaması imkansız ilk maçta atmasa bile sonraki maçlarda en kötü 2 gün içinde ban atıyorben kulladım ama ban yemedim 50 dk önce kullanmıştım.
görücez umarım ban atmaz ama kullanıma göre değişir diye düşünüyorum.windsharp şuan ban dalgasına takılmış durumda ban atmaması imkansız ilk maçta atmasa bile sonraki maçlarda en kötü 2 gün içinde ban atıyor
Windsharp'ı 1 Aydır Kullanıyorum.Merhaba Windsharp Hakkında Birkaç İzlenimlerimi Sizlerle Paylaşmak Ve Bilgilendirmek İstiyorum Arkadaşlar.
Öncelikle Şuanki Durum Windshap'da Hileyi İnject Ettiğiniz Anda Direk Sizi Banlıyor Eğer Ranked Maça Girdiyseniz Anında Ban Atıyor Hesap Durumu Farketmeksizin
Log Temizlemek Vs. Bunlar İşe Yaramıyor Ne Yaparsanız Yapın Şuan Anlık Ban Atıyor.
Benim Tavsiyem Hileyi Eskiden Olduğu Gibi Onaylı Üye Yükseltip İmza Sürümünü Değiştirirse Yetkililer Belki Ban Yeme Olanağımız Düşer
Çünkü Bazı Kişiler Riot'a Hilenin Kopyasını Göndermiş Olabilir. Riot'da Ws yi Karalisteye ekleyip Direk Banlıyor Olabilir Başka Birşey Gelmiyor Aklıma
Haber ve bu güzel bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler kral eyvallahMerhaba Windsharp Hakkında Birkaç İzlenimlerimi Sizlerle Paylaşmak Ve Bilgilendirmek İstiyorum Arkadaşlar.
Birşey DeğilHaber ve bu güzel bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler kral eyvallah
Yol kral hesap tan olmayak sonra güncellenir o zaman oynarızBirşey Değilama son 1 saattir hileyi kullanmadım istersen alt hesaptan hileyi deniyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?