WindSharp hakkında yetkili abilerden bir ricam olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Önceliklere herkese selamünaleyküm. arkadaşlar en son lazzysharp kullanıyordum yaklaşık 3 ay falan kullanmıştım ve hiçbir şekilde ban yememiştim mükemmel bir şeydi ama maalesef kaldırıldı... Kısa bir süre içinde de windsharp geldi ama kullanırken o gün içinde ban attı :/ ve o zamanlar salmıştım bu siteyi... Şu an yeni gelen wind sharp ı denemek istedim ve ilk girdiğimde oyundan attı tekrar deneyince girdi. Fakat F7 F6 yaparken yine atıyor arada :D ama güzel gibi emeği geçen herkese teşekkürler.

Yetkili abilerden ricam lütfen script i tekrar onaylı üye gereksiniminde sunmanız... Bu şekilde daha az hata ve daha az ban riski olacağını düşünüyorum...

Şimdiden teşekkürler...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
onaylı kişiyle alakası yok tamamen lolün anticheat sistemi yakalıyor ve suanda bütün hileler patlak geçen olmadı daha

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Script kullanmıyorum fakat eskiden kullandığım için birkaç önerim var. Oyunun clientinin ayarlarına gir oyun bölmesinden eski DX9 yani DirectX 9 modunu tercih et tikini işaretle oyun içerisinden ise çerçevesiz moda alıp tekrar dener misin? Onaylı üye konusuna da zaten her türlü ban yiyeceksin orası kesin birşey onaylı olması ya da olmaması ile alakası yok. Anticheat hile inject edildiği gibi ban yiyeceğin kesinleşiyor iyi akşamlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Script kullanmıyorum fakat eskiden kullandığım için birkaç önerim var. Oyunun clientinin ayarlarına gir oyun bölmesinden eski DX9 yani DirectX 9 modunu tercih et tikini işaretle oyun içerisinden ise çerçevesiz moda alıp tekrar dener misin? Onaylı üye konusuna da zaten her türlü ban yiyeceksin orası kesin birşey onaylı olması ya da olmaması ile alakası yok. Anticheat hile inject edildiği gibi ban yiyeceğin kesinleşiyor iyi akşamlar.
(tamamdır reis bir deneyim. eyw)
reis eskiden onaylı üye sınırında kullandığımızda ban yemiyordum resmen ya , sc kullanan sayısı azdı şimdi her gören gelip kullanıyor çok fazla kitle olduğu için riot daha erken tespit ediyor. dediğim gibi lazzysharp 3.5 ay yakın kullandım hiç ban yemedim :D

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
(tamamdır reis bir deneyim. eyw)
reis eskiden onaylı üye sınırında kullandığımızda ban yemiyordum resmen ya , sc kullanan sayısı azdı şimdi her gören gelip kullanıyor çok fazla kitle olduğu için riot daha erken tespit ediyor. dediğim gibi lazzysharp 3.5 ay yakın kullandım hiç ban yemedim :D
onaylı kişiyle alakası yok tamamen lolün anticheat sistemi yakalıyor ve suanda bütün hileler patlak geçen olmadı daha

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hacı client in ayarlarını nasıl açıcam ? .exe azıcık daha ayrıntılı anlatır mısın rica etsem benim kafa basmıyor böyle şeylere de

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
L
hacı client in ayarlarını nasıl açıcam ? .exe azıcık daha ayrıntılı anlatır mısın rica etsem benim kafa basmıyor böyle şeylere de
Lol clientinin kendisinden bahsediyorum kanka oyun lobisi yani sağ üstten ayarlar olacak oradan oyun sekmesine gelip directx9 tikle bir de öyle dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...