12 Eyl 2021 #1 Rys0na R Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2021 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Yaş 34 4 HİZMET YILI bazı SUPPORT etmeyen HEROLAR var FİX YER Mİ peki ? örnek olarak verelim zaten bunlar SUPPORTLANMAMIŞ Herolar Aksahan,Vİ,Kayn ve Nice sayamadım herolar "aklımda olan bunlar zaten" ya da heim,SHACO diğer hero vb vb vb Bunlara Script,Config ekklenir mi ? Post automatically merged: 12 Eyl 2021 WindSharp uzun zamandır var bari içine SHACO KAYN vb şeyler eklensin
bazı SUPPORT etmeyen HEROLAR var FİX YER Mİ peki ? örnek olarak verelim zaten bunlar SUPPORTLANMAMIŞ Herolar Aksahan,Vİ,Kayn ve Nice sayamadım herolar "aklımda olan bunlar zaten" ya da heim,SHACO diğer hero vb vb vb Bunlara Script,Config ekklenir mi ? Post automatically merged: 12 Eyl 2021 WindSharp uzun zamandır var bari içine SHACO KAYN vb şeyler eklensin
12 Eyl 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Zamanla hile üstünde güncellemeler oluyor yeni herolara destek ekleniyor. Fakat belirli bir planlama takvimi yok. Bu yüzden maalesef beklemeniz gerekmekte.
Zamanla hile üstünde güncellemeler oluyor yeni herolara destek ekleniyor. Fakat belirli bir planlama takvimi yok. Bu yüzden maalesef beklemeniz gerekmekte.