Onaylı Üye
Gitmedi çat çat çat kullanıyom müq banda yemedim hile son ayardaolana kadar bekle en azından hesap hemen gider vallaha
Antivürüsü kapattım ama gene oluyorçoğunlukla antivürüs yüzünden oluyor kanka.
Antivürüsü kapattım ama gene oluyorAntivirüs yazlımını kapatarak denemelisin
Gerekli yazıım yüklü antivirüs kapalı defender kapalı Oyun açık oyuna dokunmadım Açıyorum hileyi sonra Render Flame diyo görselinide attım oraya bakarsan nedense bilmiyorum oynum çöküyor ses geliyor item alma yürüme özellik atma ama hiçbirşey göremiyorum bende anlamadım sebebiniDefender kapatıp gerekli yazılımların bilgisayarında yüklü olduğundan emin ol.
DX9 ne ? tek çekirdek bağlanması olarak adlandırılmış oyunun ama nasıl açıcamDX9 Modunu açmayı dene.
Görüntüyü tam ekrandan değiştir eğer öyleyse
olana kadar bekle en azından hesap hemen gider vallahaOnaylı üye olunca onu kullancam yarın akşama falan olurum
Ben yanlış hesaplamışım bende yarın onaylı üye oluyormuşum kqhfqkjgwfolana kadar bekle en azından hesap hemen gider vallaha
Farkettim çünki perşembe günü kayıt açmışım yarın tam 5olana kadar bekle en azından hesap hemen gider vallaha
antivürisleri kapat ondaN dolayı yapıyor olablirMerhaba Bügün Lolde WindSharp Hilesi Açtım Fakat hileyi açınca flame bişey diyip rastgele sayılar veriyordu 4 haneli durmadan ve oyna tıklayınca oyun çökmüş vaziyetteydi güncel olmaması ile alakalı bi sorun mu yoksa bendemi sorun var yardımcı olabilirmisiniz ?
Gitmedi çat çat çat kullanıyom müq banda yemedim hile son ayardaolana kadar bekle en azından hesap hemen gider vallaha
No problem ı fix settings/Game/Grafics/Prefer Old openGL mode (ONN)turning off windows antivirus can help you
Windde 10 maç helal olsunGitmedi çat çat çat kullanıyom müq banda yemedim hile son ayarda
Post automatically merged:
windsharp Ta hata yok DX9 Moduyla çalışıyor Sorunu çözüm Başkasında hata çıkarsa oda bu yöntemle çözebilir ayarlarda oyun da en yukarda DX9 diye var en yukarda oyun ayarlarında Defenderle alakası yokmuş. Çözüm olarak ekliyorum Hiç banda yemedim 10 maçtır sorunsuz son ayarda oynuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?