Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim lakin şöyle bir durum var tek oynadığım için genel olarak mid lane ve ya üst lane seçimi yapıyorum orman da oynamıyorum zaten bu sefer de hero olarak güzel eğlenceli mobil herolar alayım diyorum örnek veriyorum katarina ama bu güzel mi oluyor kötü mü oluyor ben mi oynayamıyorum anlam veremiyorum ve config falan da kullanmıyorum ayarda yapmadım bir yerde bir şeyleri eksik yapıyor olabilir miyim acabaMerhaba,
Bu oyun için üretilen her arayüz gibi bunun içerisinde de Cass-İrelia-Tris kullanımları çok etkili olacağı aşikar.
Bottom Lane oynama konusunda zorlanabilirsin eğer premade yok ise fakat middle oynayarak rahatlık sağlayabilirsin kendine.
İlk önce yaklaşık 30 ile 60 dakika arası bir vakit ayırarak kendinize güzel bir config oluşturabilirsiniz.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim lakin şöyle bir durum var tek oynadığım için genel olarak mid lane ve ya üst lane seçimi yapıyorum orman da oynamıyorum zaten bu sefer de hero olarak güzel eğlenceli mobil herolar alayım diyorum örnek veriyorum katarina ama bu güzel mi oluyor kötü mü oluyor ben mi oynayamıyorum anlam veremiyorum ve config falan da kullanmıyorum ayarda yapmadım bir yerde bir şeyleri eksik yapıyor olabilir miyim acaba
adc çarları çok iş yapıyor 1-2 maç denemeni tavsiye ederimArkadaşlar merhabalar ben önce ki zamanlar'da lazy olsun vs. bir çok sc kullandım lakin windsharp ilk defa kullanıyorum ve tam olarak kombinasyon yapamadım kendime evade falan kullanmıyorum zaten ama hero olarak ne oynasam güzel oluyor gerçekten bir şekil de kardeşim şu heroyu al oyna bak dalgana diye bilecek bir kişi var mı rica edersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?