Windsharp hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar ben önce ki zamanlar'da lazy olsun vs. bir çok sc kullandım lakin windsharp ilk defa kullanıyorum ve tam olarak kombinasyon yapamadım kendime evade falan kullanmıyorum zaten ama hero olarak ne oynasam güzel oluyor gerçekten bir şekil de kardeşim şu heroyu al oyna bak dalgana diye bilecek bir kişi var mı rica edersem.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bu oyun için üretilen her arayüz gibi bunun içerisinde de Cass-İrelia-Tris kullanımları çok etkili olacağı aşikar.
Bottom Lane oynama konusunda zorlanabilirsin eğer premade yok ise fakat middle oynayarak rahatlık sağlayabilirsin kendine.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim lakin şöyle bir durum var tek oynadığım için genel olarak mid lane ve ya üst lane seçimi yapıyorum orman da oynamıyorum zaten bu sefer de hero olarak güzel eğlenceli mobil herolar alayım diyorum örnek veriyorum katarina ama bu güzel mi oluyor kötü mü oluyor ben mi oynayamıyorum anlam veremiyorum ve config falan da kullanmıyorum ayarda yapmadım bir yerde bir şeyleri eksik yapıyor olabilir miyim acaba

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk önce yaklaşık 30 ile 60 dakika arası bir vakit ayırarak kendinize güzel bir config oluşturabilirsiniz.
Bunun için kullandığınız tuş kombinasyonları, handmade( el ile) yapıların ne kadar aktif olması gerektiği, kiting, giriş/çıkış tuşları gibi efektif kullanacağınız durumları tamamen kendinize göre ayarlamanız gerekiyor.
Bunları Train Mod üzerinde deneyerek rahatlıkla kısa bir süre içerisinde ayarlayabilirsiniz.
Ayarları kurcalamaktan korkma, kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde ayarlamalar yap. Default şekilde kullanmak biraz zorlayabilir, özel ayarlamalar ile gönderilmiyor sonuçta bu configler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben supta xerath oynayıp garanti botu kazandırıyorum reis dier takım üyeleride rahat oynuyo ama tabi daha iyi çarlar var irela topta iyi oluyo fiora saniyesinde r patlatıyo bunları deneyebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cassi adc karakterleri kısaca kıte atabilen karakterler eskiden cait efsaneydi ama şimdi bence baya kötü ama diğerleri iyi

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum genel olarak adc karakterleri daha çok işini görecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adc herolarında daha iyi iş ypaar

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
soloda renekton irellia jungda kayn midde kata yasuo adc de kaisa luci sup pyke seraphine al eglenir ve kazanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ezreal çok iyi oluyor adc de taşıyıcı olarakta iş yapıyor baya

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka windsharpta sylas lee sin zed vb kombosu falan olan karakterlerde çok iyi sc

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar ben önce ki zamanlar'da lazy olsun vs. bir çok sc kullandım lakin windsharp ilk defa kullanıyorum ve tam olarak kombinasyon yapamadım kendime evade falan kullanmıyorum zaten ama hero olarak ne oynasam güzel oluyor gerçekten bir şekil de kardeşim şu heroyu al oyna bak dalgana diye bilecek bir kişi var mı rica edersem

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
soloda noc da baya op oluyor bilgine

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum kesinlikle irelya oynamalısın veya draven oynamalısın

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
adc çarları çok iş yapıyor 1-2 maç denemeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Vayne , kesinlikle vayne. Tek çare Vayne

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ezreal, Jinx, Kog'maw, İrelia önerimdir. Genel olarak neredeyse bütün adcler ile iyi gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...