Çözüldü WindSharp hilesi oyun içinde aşırı kasma yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bende hile aşırı kasma yapıyor özellikle v tuşunu kullandığımda hiledeki tüm çizgileri kapadım lol en düşük ayarlarda gölgeleri aklınıza gelebilcek tüm detayları kapadım hatta sesleri bile kapadım mönitörümün desteklediği çözünürlüğün bile altındaki çözünürlükde oynuyorum nvidia dan lole göre yaptım tüm ayarları hepsini kapadım doku süzme vs kenar yumuşatma performansı seçtim artı windowsdan yine en iyi görünüm için ayarla şeklindeydi ayarlarım onuda performansa çektim güç seceneklerinden performansı seçtm temp klasörlerini prefetch i herşeyi temizledm yanı aklınıza gelebilcek herşeyi yaptm hilesiz 140 fps i görüyorm yine en düşük ayarlarda bu şekilde hile ile 5 fps e düşüyor ne yapabilirim

Çözüm
FPS arttırmak için sizin yaptığınız yollardan başka bir yol maalesef yok.

WindSharp ile oynadığınız da FPS konusunda azalma ve droplar görülebiliyor bu bilinen bir şey fakat şu anlık çözümü konusunda net bir şey yok. Bilgisayarları orta - üst seviye olan kullanıcılarda bu tarz sorunlar yok. Maalesef sizin bilgisayarınız giriş seviyesinden bir tık düşük.
Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Diğer arkadaşlarda da böyle bir sorun oluşuyorsa bir şeyler çakışıyor demektir. Ama başka herhangi bir kimsede olmuyorsa senin bilgisayarda bi sıkıntı vardır. Formatla direkt geç bence :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yeni format attırdım pc ye vayne kartush kayle xerath ne oynasam yapıyor bu şekilde birazdan pc özelliklerinide atıcam bi bakabilir misiniz

ib3z9jg.png

Son düzenleme:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
FPS arttırmak için sizin yaptığınız yollardan başka bir yol maalesef yok.

WindSharp ile oynadığınız da FPS konusunda azalma ve droplar görülebiliyor bu bilinen bir şey fakat şu anlık çözümü konusunda net bir şey yok. Bilgisayarları orta - üst seviye olan kullanıcılarda bu tarz sorunlar yok. Maalesef sizin bilgisayarınız giriş seviyesinden bir tık düşük.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...