Uzman Üye
Merhabalar Hileyi Kullanmak Çok Basit Altdaki Video Dan Da Scriptin Nasıl Kullanılacağını Öğrenebilirsiniz İ3-4 senedir lol oynuyorum ama biraz sıkmaya başladı.
Hile kullanmak istiyorum ama konu hakkında gram fikrim yok.
Windsharp hakkında detaylı bilgisi olan biri bana ulaşabilir mi ?
Videoyu izledim. Aslında sorunum hileyi nasıl loadlayacağım değil.Merhabalar Hileyi Kullanmak Çok Basit Altdaki Video Dan Da Scriptin Nasıl Kullanılacağını Öğrenebilirsiniz İ
Hileyi Load Nasıl Yapacağınızı Bilmiyorsanız Altdaki Konudan Öğrenebilirsiniz
Tekrardan Sorun Yaşarsanız Bana Discord Adresim Den Ulaşabilirsiniz
DC: POLAT ALEMDAR#0707
KONU
https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571
VİDEO
Tamamen şans faktörüne bağlı bir durum. Şahsen yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Tamamen belirli bir zaman yok. Sıfır bir hesapta deneyip sonrasında duruma göre farklı hesapta kullanmanı öneririm.Videoyu izledim. Aslında sorunum hileyi nasıl loadlayacağım değil.
Ne zaman kullanacağım yani yama öncesi falan silmem gerekiyor mu bildiğim kadarıyla 1-7 gün ban riski var. Bu banı yeme ihtimalini nasıl düşürürüm. Hilede config ayarları falan var diye biliyorum videoda bundan bahsetmedi bahsetdiyse bile ben kaçırdım. Yani öyle direk düz hile kullanmak istemiyorum. Gülüp oyunun keyfini çıkartmak istediğim zaman arkadaşlarla giriyorum ama hileyi kullanmaktaki amacım lig kasmak. Yinede yardımcı olduğun için teşekkürler.
Nora nın challenger configi mevcut forumdaVideoyu izledim. Aslında sorunum hileyi nasıl loadlayacağım değil.
Ne zaman kullanacağım yani yama öncesi falan silmem gerekiyor mu bildiğim kadarıyla 1-7 gün ban riski var. Bu banı yeme ihtimalini nasıl düşürürüm. Hilede config ayarları falan var diye biliyorum videoda bundan bahsetmedi bahsetdiyse bile ben kaçırdım. Yani öyle direk düz hile kullanmak istemiyorum. Gülüp oyunun keyfini çıkartmak istediğim zaman arkadaşlarla giriyorum ama hileyi kullanmaktaki amacım lig kasmak. Yinede yardımcı olduğun için teşekkürler.
Ban Riskini Azaltmak İçin Logları Temizleyebilirsiniz bu konuya göz atabilirsiniz Şampiyonlar Ayarlı Bir Şekilde Oynamak İstiyorsanız Challenger Config KullanabilirsinizVideoyu izledim. Aslında sorunum hileyi nasıl loadlayacağım değil.
Windsharp çok güzel predictleri olan bir hile fakat maalesef public ve undetected değil. Wave durumlarına göre bazen 3-4 hafta ban atmadığı da oluyor / 1 maç sonra attığı da, fakat injectledikten sonra zaman fark etmeksizin eninde sonunda %100 ban yiyorsun. Rank kasmak ve ban yememek istiyorsanVideoyu izledim. Aslında sorunum hileyi nasıl loadlayacağım değil.
2 oyunda da atabilir 20 oyunda da. Biraz şans.Kullanan Varmı Şuan Son Durum Nedir ?
ws de ban Durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?