vayne oynuyorum mesela supporttada blitz morgana oynuyorum neye göre seçmeliyim predictionları bunun hakkında bilgi almak istemiştim ama konu çok farklı yerlere gittine oynuorsun
bende onun için açmıştım konuyu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin diyede pek umursayan olmadı sankiWindPrediction kullanıyorum ben adc herolarında , diğerlerini denemedim. Tüm Predictionları deneyen arkadaşlar farklarını vesaire yazarsa güzel olur
Bilen olsa yazardı zaten ama yok galiba :/bende onun için açmıştım konuyu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin diyede pek umursayan olmadı sanki
çoğunlukla adc oynuyorum support canım sıkılınca oynuyorum ( vayne , jinx , cait , ez , samira , th , zilean , morgana )Hangi lane ve ağırlıklı oynadığın heroları yazarmısın
Sana tavsiyem adc için WindPrediction Support için OKTW oynayabilirsinçoğunlukla adc oynuyorum support canım sıkılınca oynuyorum ( vayne , jinx , cait , ez , samira , th , zilean , morgana )
teşekkürlerSana tavsiyem adc için WindPrediction Support için OKTW oynayabilirsin
HİGH DERKEN KRALher lane için kesinlikle common high ayarlarını öneririm hızlı ve tutturuyor
hepsini higha alın commonu seçinHİGH DERKEN KRAL
anladım dostumm teşekkür ederim başka bir önerin varm ı şöyle yaparsan daha iyi olur diyebilceğin ?hepsini higha alın commonu seçin
Xerathta CommonPrediction High ayarları denedim , max 1 tane skill kaçırmıştır oyun boyu. Xerath oynuyorsan Common High prediction öneririmteşekkür ederim kardeşim başka önerilerin varsa söyler misin
Wind biraz bekler ama eğer commonda oynarsan adcyi çok daha hızlı oynarsınXerathta CommonPrediction High ayarları denedim , max 1 tane skill kaçırmıştır oyun boyu. Xerath oynuyorsan Common High prediction öneririm
ADClerde wind prediction high en iyisi, dğerlerini denemene gerek bile yok.
Support herolarını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?