Seçkin Üye
Yok kullanmiyorum zaten inşallah böyle devam eder ban atmamaya 12 lvl kadar sıkıntı yok ban atana kadar devam
Malefes ban yememek çok zor, 2 hesabımı banlattım ve elimden geldiği kadar bütün koruma önlemlerini aldım sadece ban yeme süresini uzatıyorsun o kadarleguef of legends internet cafede her maç PC yeniden açıyorum tekrar kuruyorum ban atmiyor ama diğer türlü ban atıyor bunun nedeni bilen var mı log temizliği yapıyorum gene ban atıyor bunun bi yolu yok mu her maç PC KAP'a aç birazda biktiriyor
20 lvle kadar bile ban atmasa bile yeter en azından 2 lvlde ban atmazherturlu ban yersın kacarın yok
aga ne yaparsan yap ban atıyor yaleguef of legends internet cafede her maç PC yeniden açıyorum tekrar kuruyorum ban atmiyor ama diğer türlü ban atıyor bunun nedeni bilen var mı log temizliği yapıyorum gene ban atıyor bunun bi yolu yok mu her maç PC KAP'a aç birazda biktiriyor
her kapatım açtıgımızda sıfırlanıyor yaniİnternet cafede ki bilgisayarlarda Deep Freez bulunuyor. Bilgisayar her kapanıp tekrar açıldığında ilk oturduğun haline dönüyor. Bu yüzden ban riskin azalıyor.
bilgisayar loglarını sıfırlıyor o yüzden
önemli olan banı yemek değl hileyle o hesabın ömrünün uzun olması hile bu hertürlü yemem normalher turlu o banı yıyceksın sure o kadar kısaysa zaten kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?